Motivul pentru care un șofer român a fost amendat cu 3.200 de euro în Italia. Polițiștii i-au sechestrat și camionulSambata, 18 Februarie 2023, ora 11:30

799 citiri

Un șofer român de camion s-a ales cu o amendă uriașă în Italia după ce a fost depistat de agenții de la Poliția Rutieră din Varallo (provincia Vercelli din Piemonte), în timp ce transporta carne și lactate în condiții ilegale.

Potrivit publicației Prima Vercelli, polițiștii au oprit camionul condus de român pe teritoriul localității Borgosesia, situată în aceeași provincie menționată mai sus, în timp ce efectuau un control de rutină.

Autovehiculul condus de șoferul român era dotat cu celulă frigorifică și transporta carne și lactate, multe din produsele din carne fiind congelate.

Cu toate acestea, temperatura în interiorul lăzii frigorifice a camionului era de 10 grade, în timp ce legea prevede o temperatură minimă de -18 grade Celsius pentru transportul alimentelor de acest tip.

Din documentele prezentate de șofer, agenții au descoperit că acesta încărcase produsele alimentare dintr-o localitate din Lombardia, dar polițiști nu au specificat unde urmau să fie transportate.

Cert este că bărbatul român s-a ales cu o amendă de 3.200 de euro în urma acestor încălcări constatate de oamenii legii, iar autovehiculul și produsele au fost puse sub sechestru pentru ulterioare investigații, scrie rotalianul.ro

Citeste continuarea pe ziare.com

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Realități și culise la Spitalul Județean Neamț (X) Cu dr. Oana Ioniță, șefa secției Psihiatrie

Urmatoarea stire

Aglomeraţie pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană între Comarnic și Bușteni

Stiri pe aceeasi tema