MOTIVUL pentru care mulți români aleg să meargă la schi în BulgariaÎn sezonul rece, mulți români aleg să meargă la schi în stațiunile în Bulgaria, atrași de condițiile de cazare, prețurile accesibile, dar și de mâncare. Un turist care merge şase zile în România, la Sinaia sau Poiana Brașov, ar cheltui mai mulți bani decât dacă ar alege Bulgaria sau Italia, scrie observatorulph.ro.

În Sinaia, de exemplu, plătim 25 de euro pe kilometrul de pârtie de schi, în timp ce un turist care îşi petrece vacanţa de schiat în Boroveţ, Bulgaria, cea mai ieftină staţiune de schi din Europa, scoate din buzunar aproximativ 10 euro pe kilometrul de pârtie de schi.

La Sinaia, un skipass de o zi costă între 210 și 230 lei. Pentru un adult, la fel ca sezonul trecut, dar în creștere de la 120 lei, cât era în 2021, iar pentru un copil schi pasul este între 135 și 150 lei.

Boroveț, una dintre cele mai cunoscute stațiuni de ski din Bulgaria și a doua ca mărime după Bansko, este și mai puțin aglomerată, ceea o face…

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema