Motivul pentru care a fost mutat sicriul regretatul Prin╚Ť Philip din cavoul regal de la Capela St George’s

Foto: Profimedia
  • Prin╚Ťul Philip a fost ├«nmorm├óntat ├«n cadrul unei ceremonii la Capela St George din Windsor.
  • ├Än ziua ├«nmorm├ónt─ârii reginei, sicriul prin╚Ťului Philip a fost mutat de la locul de odihn─â actual.

├Änmorm├óntarea de stat a reginei Elisabeta a II-a marcheaz─â a doua mare ├«nmorm├óntare regal─â ├«n decurs de 18 luni, dup─â ce so╚Ťul ei, ducele de Edinburgh, prin╚Ťul Philip, a murit ├«n aprilie anul trecut. Prin╚Ťul Philip a fost ├«nmorm├óntat ├«n cadrul unei ceremonii la capela St GeorgeÔÇÖs Chapel Windsor. ├Än ziua ├«nmorm├ónt─ârii reginei, sicriul prin╚Ťului Philip a fost mutat de la locul de odihn─â actual ╚Öi a fost ├«nmorm├óntat al─âturi de so╚Ťia sa.

Sicriul regretatului prin╚Ť a fost cobor├ót ├«n Cavoul Regal de sub Capela St George de la Castelul Windsor ├«n timpul funeraliilor sale. ├Än cadrul unei slujbe de ├«nmorm├óntare privat─â condus─â de decanul de la Windsor, regina Elizbeth a II-a va fi ├«nmorm├óntat─â ├«n Capela memorial─â a regelui George al VI-lea din cadrul Capelei St GeorgeÔÇÖs, ├«n timp ce so╚Ťul ei, prin╚Ťul Philip, a fost ╚Öi el mutat pentru a putea fi ├«nmorm├óntat ├«mpreun─â.

Capela memorială Regele George al VI-lea a fost construită în 1969, după ce Regina Elisabeta a ordonat ca aceasta să fie locul de odihnă finală al lui George al VI-lea. Capela memorială este un atașament la mai grandioasa Capelă St George, care a fost construită în 1528 de către Henric al VIII-lea.

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

┼×coala de Folclor ╚Öi Educa╚Ťie Muzical─â ÔÇ×Zoril─âÔÇŁ a dat startul ├«nscrierilor | Educa┼úie

Urmatoarea stire

VIDEO Imagini virale cu premierul Canadei, Justin Trudeau, cântând în holul unui hotel din Londra în ajunul înmormântării Reginei Elisabeta

Stiri pe aceeasi tema