Motivul halucinant pentru care o profesoară de biologie din Constanța refuză să încheie mediile. Elevii sunt în culmea disperăriiMotivul halucinant pentru care o profesoară de biologie din Constanța refuză să încheie mediile. Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa a anunțat că a început cercetarea disciplinară a profesoarei şi a propus ca aceasta să fie ajutată de cineva să introducă notele în sistemul electronic.

Citește și Primele recompense pentru profesorii greviști. Ce le-au pregătit sindicatele din Educație

Motivul halucinant pentru care o profesoară de biologie din Constanța refuză să încheie mediile

„În această dimineaţă, doamna directoare ne-a adus la cunoştinţă o situaţie cu care se confruntă. Un cadru didactic, profesor de biologie din unitatea de învăţământ Liceul Energetic Constanţa, nu a încheiat mediile la clasele a IX-a şi a X-a la disciplina biologie. Unitatea are implementat catalogul electronic şi e folosit în mod exclusiv în şcoală. Ne-a comunicat doamna directoare că refuzul doamnei profesoare ar fi legat de o temere cum că aplicaţia ar avea viruşi. În Consiliul de Administraţie al unităţii de învăţământ din 13 iunie au luat hotărârea să declanşeze procedura de cercetare disciplinară”, a declarat inspectorul şcolar general al IŞJ Constanţa, Sorin Mihai, pentru News.ro.

Reprezentantul IŞJ Constanţa a subliniat că a luat legătura cu directorul unității de învățământ căruia i-a propus ca cineva să o ajute pe profesoară să încheie mediile.

„Am discutat cu doamna directoare şi i-am propus să ia legătura cu doamna profesoară. Dacă singura problema este cea legată de operarea în aplicaţie eventual poate să solicite să fie asistată când utilizează catalogul electronic şi o altă persoană să opereze în sistem, dumneaiei să fie prezentă şi să-i comunice notele pe care le are de introdus în aplicaţie, astfel încât mediile să fie încheiate cât mai repede. Aştept un răspuns din partea doamnei directoare să vedem dacă această soluţie este şi una care să fie agreată de cadrul didactic”, a mai spus  Sorin Mihai.

Din cauza acestei profesoare, zeci de elevi și părinții lor sunt în culmea disperării. Adolescenții au mers împreună cu părinții lor marţi, la Liceul Energetic, pentru a încerca să o convingă pe profesoara de biologie să le încheie mediile.

Citește și Creșterea salariilor, o mare țeapă, susțin cadrele didactice. Veniturile profesorilor din România au fost majorate cu 50% mai puțin față explozia prețurilor

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema