Moscova, atacată de mai multe drone ucrainene, anunță ministerul Apărării. Aeroportul Vnukovo a fost închis temporar „S-au prăbuşit pe teritoriul unui complex de clădiri nerezidenţiale din oraşul Moscova”Trei drone ucrainene au avut tentativa de a ataca obiective din Moscova. Înteaga acțiune nu a putut fi realizată, potrivit anunțului făcut duminică dimineață de Ministerul rus al Apărării, citat de Interfax și TASS.


In articol:


Cu toate acestea, o clădire de birouri din Moscova a fost țintită și afectată de dronele ucrainene, potrivit primarului din Moscova.

Aeroportul Vnukovo a fost închis temporar ca o măsură de precauție.

„O dronă ucraineană a fost distrusă în aer de sistemele de apărare aeriană deasupra districtului Odinţovo din regiunea Moscovei”, a anunţat ministerul pe canalul de Telegram.  “Alte două drone au fost anihilate prin bruiaj electronic şi, după ce au pierdut controlul, s-au prăbuşit pe teritoriul unui complex de clădiri nerezidenţiale din oraşul Moscova”, a anunțat
Ministerul Apărării din Rusia, citat de  news.ro.

Citește și: De ce și-a retras Rusia armata din drumul către Kiev? Putin a spus tot! „Asta ni s-a cerut”

Aeroportul Vnukovo din Moscova a fost închis. Zborurile sunt interzise în spațiul aerian al Moscovei

Primarul capitalei ruse, Serghei Sobianin, a anunțat anterior că a avut loc un atac cu drone, care a distrus faţadele a două turnuri de birouri din capitala Moscova fiind uşor avariate. Potrivit acestuia, nu au fost înregistrate victime sau răniţi. Explozia s-a produs în clădirea IQ-quarter, situată în centrul de afaceri al oraşului Moscova.

Citeste si: R0-ALERT se schimbă! Ciolacu vrea un sistem de alertă mult mai pregătit pentru urgențe- kanald.ro

Citeste si: Negii sau verucile: tipuri si tratament

Citeste si: Ce i s-a întâmplat Mariei Constantin imediat după ce a rămas însărcinată. A dat vestea la doar câteva zile de la nuntă- wowbiz.ro

În clădirea cu 50 de etaje, geamurile de la etajele cinci şi şase au fost sparte. În turnul “Oko-2”, geamurile de la etajele unu, doi, trei și patru au fost sparte.

În urma întregii situații, aeroportul Vnukovo din Moscova a fost închis. Zborurile au fost interzise în zona aeriană a Moscovei şi a regiunii Moscovei, dar ulterior traficul a fost reluat.

Citește și: EXCLUSIV- Drama disidentului Gheorghe Ursu. Cercetător IICCMER: ”A avut parte de bătăi crunte, violente în arest”- Torționarii au fost achitați

O persoană ar fi fost rănită

Potrivit TASS, în urma atacului cu drone, o persoană ar fi fost rănită. Traficul pe bulevardul Testovskaia, în zona centrului de afaceri al Moscovei a fost blocat, a anunţat Departamentul de Transport al capitalei.

Atacurile cu drone, despre care Rusia spune că sunt lansate de Ucraina, au devenit din ce în ce mai dese luna aceasta. Pe 4 iulie, patru drone au fost doborâte în regiunea Moscovei. Un nou atac a avut loc pe 24 iulie, când dronele au lovit două clădiri nerezidenţiale din capitală.  Pe 28 iulie, forțele Ministerului Apărării au doborât o dronă…

Citeste continuarea pe www.stirilekanald.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema