Monitor jocuri Razer Raptor 27 – NewIT


Astăzi aruncăm o privire profundă asupra noii versiuni de 165 Hz a Razer Raptor 27 și (alertă spoiler) acesta cu siguranță nu este un monitor pe care să-l putem recomanda. Este posibil ca mulți dintre voi să nu vrea să se obosească să citească întreaga recenzie cu acest tip de deschidere, așa că haideți să clarificăm de la început că nu ar trebui să cumpărați acest produs.

Acum că ați fost avertizat, putem merge mai departe și facem în bucăți acest afișaj ridicol de scump.

Deci, ce este Razer Raptor 27? Ei bine, pentru început este un monitor cu un nume simplu de produs, deci cel puțin asta e un pozitiv. Ei bine, poate nu este complet pozitiv, deoarece există o versiune nouă și o versiune veche.

Cel pe care îl testăm astăzi cu o rată de reîmprospătare de 165 Hz a fost lansat în 2021, în timp ce mai vechiul Raptor 27 din 2019 are o rată de reîmprospătare de 144 Hz – nu am revizuit-o niciodată pe acesta. Urăsc cu adevărat când companiile lansează versiuni noi de produse care se numesc exact același lucru cu cel vechi, dar aceasta este cea mai mică dintre preocupările cu acest monitor.

Raptor 27 este un monitor de gaming IPS de 27 inchi, 1440p, 165 Hz, genul de specificații care sunt în general atractive pentru jucători. Primim suport pentru sincronizare adaptivă prin Nvidia G-Sync Compatible și AMD FreeSync Premium și chiar a fost certificat THX, se presupune că „pentru a ne asigura că imaginea afișată este cât mai fidelă la sursă”.

Razer susține că acesta este primul monitor de gaming din lume care a primit această certificare. Sunt incluse, de asemenea, o acoperire DCI-P3 de 95% și „HDR 400”.

Design și factor de formă

Unul dintre cele mai uluitoare aspecte ale lui Raptor 27 este prețul de 800 USD (sau ~ 710 USD la Amazon). Din anumite motive, Razer crede că poate justifica vânzarea unui monitor 1440p 165Hz în 2021 pentru 800 de dolari, genul de preț ocupat în mod normal de afișajele de 240Hz sau de monitoarele 4K cu reîmprospătare ridicată. Raptor ar trebui să fie excepțional pentru a justifica acest tip de etichetă de preț, care cred că dacă ați văzut titlul acestei recenzii, știți cum se va desfășura.


Primul steag roșu atunci când se analizează Raptor 27 este chiar în partea de sus a paginii produsului, cu prima fotografie de erou a afișajului. Ecran mare frumos, cu rame foarte subțiri care se extind aproape de la margine la margine, derulați puțin mai mult și același fel de lucruri, rame super subțiri.

Realitatea? Așa arată de fapt Raptor 27 (mai jos), și are rame obișnuite, nu cele super subțiri văzute pe site-ul Razer. În opinia mea, aceasta constituie publicitate falsă, dacă cumpărați Raptor special pentru că are rame subțiri, atunci nu există nicio îndoială că veți fi dezamăgiți când sosește produsul final.


Și este păcat, deoarece acest lucru nu este necesar pentru a vinde Raptor 27 pe…

Citeste continuarea pe newit.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema