„Monalisa”, un travestit din Iași foarte cunoscut, a murit în direct pe Facebook


„Monalisa”, un travestit din Iași foarte cunoscut, a murit în direct pe Facebook. Iată detalii despre ce s-ar fi întâmplat. Prietenii „Monalisei” care se aflau în fața calculatoarelor ar fi observat în direct cum moare și au anunțat Poliția.

„Monalisa”, un travestit din Iași foarte cunoscut, a murit în direct pe Facebook

Un tânăr care își spunea „Monalisa”, un travestit cunoscut în Iași, ar fi murit în direct pe Facebook, chiar în dimineața de Crăciun, în văzul fanilor și prietenilor ei, conform presei locale. S-ar fi aflat LIVE pe rețeaua de socializare până după miezul nopții, în apartamentul în care locuia, situat pe o stradă din municipiul Iași, când ar fi adormit, iar pisica de care avea grijă ar fi dat peste o lumânare aprinsă care a căzut peste niște haine, a scris ziaruldeiasi.ro.

Se pare că prietenii care se aflau în faţa calculatoarelor au văzut spre dimineață imaginile de coșmar şi au anunţat polițiștii, care acum fac cercetări așa cum cere procedura.

„În dimineața zilei de 25 decembrie anul curent, poliţia a fost sesizată prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 despre faptul că un bărbat din muncipiul Iași ar fi luat foc în timp ce doarme, acest lucru fiind observat de apelant pe o rețea de socializare”.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat apartamentul în care locuia persoana în cauză, în care s-a pătruns cu ajutorul unui echipaj ISU Iași, în interior fiind găsit cadavrul unui bărbat. Nu a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru stingerea incendiului.
În cauză s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi.

Se pare că Monalisa ar fi decedat intoxicat cu monoxid de carbon. Trupul neînsuflețit a fost ridicat de medicii legiști, iar expertiza IML va stabili cu exactitate cauzele ce au dus la această tragedie din noaptea de Crăciun.

Citeste continuarea pe redactia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema