Momente de panică totală pentru iubita lui Cătălin Scărlătescu: ‘Am crezut că mor’Momente de panică totală pentru iubita lui Cătălin Scărlătescu. Actrița Doina Teodoru a mărturisit că a tras o spaimă de toate zilele, fiind convinsă că nu va scăpa cu bine din experiența dificilă de pe traseul America Express. În ediția de duminică, 19 februarie 2023, a competiției de la Antena 1, concurenții au de înfruntat probele din ultima etapă din Guatemala.

Iubita lui Cătălin Scărlătescu, momente de panică la America Express

Cu toate că a făcut față cu brio, până în acest moment al reality show-ului, tuturor probelor pe care concurenții au fost nevoiți să le treacă pentru a merge mai departe pe Drumul Aurului, ediția de duminică, 19 februarie 2023, o va pune pe iubita lui Cătălin Scărlătescu într-o situație extrem de dificilă.

Echipele rămase în concurs intră în ultima etapă din Guatemala, luptându-se pentru o amuletă și un Joker. Au de furcă, misiunile le pun la încercare nu doar rezistența, dar și forța fizică.

„S-a văzut evoluția noastră, ne așteptam să ajungem până aici, ne așteptăm să ajungem și mai departe”, a spus Dinu Gavril.

„Eu nu știu când am plecat de-acasă, mi-am sărutat soția, i-am zis să aibă grijă de casă că vin și iată-mă tot aici, în etapa 6”, a comentat Cătălin Bordea.

„Îmi vine greu să cred că am trecut de jumătatea aventurii America Express”, a spus Joaquin Bonilla.

Citește și: Durul Cătălin Scărlătescu, cumințit de Doina Teodoru. Cum își răsfață iubita mai tânără cu 17 ani: ”E un semn de mare prețuire”. EXCLUSIV

„Se simțea o presiune teribilă în cap, gât și umeri”

Nu va dura mult până când entuziasmul și glumele vor fi înlocuite cu uimire. După ce vor fi nevoiți să facă curățenie în Piața Barrios din Guatemala City, concurenții America Express ajung la cea mai dificilă probă a ediției. Trebuie să ajute un grup de fermieri, cărând greutăți uriașe în stilul tradițional mayaș, adică pe cap.

Misiunea a părut imposibilă pentru unii, în condițiile în care sacii au fost încărcați până la refuz cu îngrășământ. Doina Teodoru a mărturisit că a fost prima oară când a făcut așa ceva și s-a temut pentru propria siguranță.

„N-am mai cărat niciodată ceva în felul acesta. Am crezut că mor. A fost îngrozitor! Se simțea o presiune teribilă în cap, gât și umeri”, a povestit Doina Teodoru.

Iubita lui Cătălin Scărlătescu nu a fost singura șocată de misiunea de la America Express.

„L-am întrebat pe supraveghetor de zece ori cât pământ mai vrea să punem în saci, pentru că mi se părea că nu se mai termină. Voia cu tot dinadinsul ca sacul să fie plin!”, a spus Bie. „Cât sunt eu de puternică, mi s-a părut imposibil”, a spus și Mikey, mama lui Bie.

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema