Moment neașteptat pentru Gina Pistol și Smiley! Damian Drăghici a ținut să le facă o surpriză / VIDEO EXCLUSIV  • Moment neașteptat pentru Gina Pistol și Smiley
  • Damian Drăghici a ținut să le facă o surpriză / VIDEO EXCLUSIV

Seara magică a unuia dintre cele mai importante evenimente din viața lor, și anume acela în care și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, a început pentru Gina Pistol și Smiley în pași de dans. Cei doi au ales să facă valsul mirilor pe piesa “Dance Me to the End of Love”, interpretată de Leonard Cohen.

Moment neașteptat pentru Gina Pistol și Smiley

Fără îndoială, momentele pe care le trăiesc acum vor rămâne, pentru Smiley și Gina Pistol, unele dintre cele mai fericite din viața lor. Cei doi îndrăgostiți au devenit oficial soț și soție și chiar în aceste clipe petrecerea unde aceștia sărbătoresc alături de familie și prieteni este în toi. Invitați care mai de care le sunt alături celor doi îndrăgostiți într-un moment atât de special.

În urmă cu doar câteva minute, Damian Drăghici, unul dintre artiștii prezenți la eveniment, a ținut să le facă o surpriză mirilor. Cântărețul a urcat pe scenă și, după ce i-a felicitat pe Smiley și Gina Pistol și le-a urat casă de piatră, le-a spus că are o surpriză pentru ei.

Prezentatoarea Chefi la cuțite și soțul ei au fost încântați de apariția lui Damian Drăghici și imediat a început distracția pe ritmurile muzicale ale artistului.

Primele declarații ale lui Smiley și ale Ginei Pistol în calitate de soț și soție

Gina Pistol și Smiley au devenit, oficial, soț și soție în cursul zilei de azi! Înainte de a intra in local, cei doi îndrăgostiți au oferit primele declarații despre emoționantul eveniment.

”Am plâns la cununia religioasă și cred că o să mai plâng și în seara asta. Seara e lungă.”, a spus Gina Pistol.

Pentru că și-au dorit să respecte tradiția, și anume aceea ca mirele să nu vadă mireasa până în ziua nunții, Smiley a petrecut noaptea trecută într-o cameră de hotel. Întrebat care a fost motivul pentru care și-au dorit să nu încalce acest obicei, artistul a dat un raspuns emoționant.

”Hai să vă explic. Ați văzut cum arată Gina, da? Astăzi am văzut și eu cum arată și chiar ne-am dorit să fie o surpriză, cum arată ea pentru mine, și s-o redescoper astăzi, așa cum am descoperit-o în ziua în care m-am îndrăgostit de ea.”, a spus Smiley.

Citește și: Ce vor mânca invitații în această seară, la nunta Ginei Pistol cu Smiley. Cât costă și cum arată meniul sofisticat ales de prezentatoarea Chefi la cuțite și artist / FOTO

Citeste continuarea pe spynews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema