Modificări la WhatsApp. Cum poți să te ferești de apelurile de la necunoscuți și cum poți modifica setările de confidențialitate


Modificări la WhatsApp. Cum poți să te ferești de apelurile de la necunoscuți și cum poți modifica setările de confidențialitate.

Modificări la WhatsApp. Aplicația va permite eliminarea apelurilor de la numere necunoscute, iar controlul confidențialității se modifică. Acest lucru vine după ce mai mulți clienți din India, cea mai mare piață a aplicației de chat, cu peste 500 de milioane de utilizatori, s-au plâns de o creștere a apelurilor spam în ultimele luni.

Marți, Mark Zuckerberg a anunțat noua funcție de oprire a apelurilor împreună cu o nouă opțiune de verificare a confidențialității.

„Acum puteți opri automat apelurile primite de la persoane de contact necunoscute pe WhatsApp pentru și mai multă confidențialitate și control”, a spus el.

Utilizatorii vor putea activa această opțiune mergând la Setări Confidențialitate Apeluri și selectând „Silence Unknown Callers”.

WhatsApp a spus că, în timp ce apelurile de la numere necunoscute vor fi oprite automat, acestea vor apărea în notificări și în lista de apeluri a aplicației.

Acest lucru este în cazul în care doriți să verificați mai târziu dacă a fost de la cineva pe care îl cunoașteți, dar nu aveți numărul său salvat în contacte.

Iar pentru a face cunoscută noua funcție, a fost introdusă verificarea confidențialității, astfel încât toată lumea să cunoască opțiunile de protecție disponibile pe WhatsApp.

Funcția ghidează utilizatorii, pas cu pas, prin cele mai importante setări de confidențialitate, pentru a alege nivelul corect de protecție.

Prin selectarea „Start Control” în setările de confidențialitate, ei vor accesa diferite niveluri de confidențialitate menite să consolideze securitatea mesajelor, apelurilor și a informațiilor personale.

Citeste continuarea pe renasterea.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema