Moarte cumplită: Un muncitor a sfârșit “aspirat în motorul cu reacție” al unui avion Embraer, în SUAAutoritatea Naţională pentru Siguranţă în Transporturi (National Transportation Safety Board) a precizat că accidentul tragic s-a produs în timp ce o aeronavă Embraer 170, aparținând companiei American Airlines, se afla la poarta de îmbarcare, cu cel puțin un motor pornit. “Un raport preliminar este așteptat în două sau trei săptămâni”, au transmis oficialii americani.

Nenorocirea s-a produs sâmbătă, în jurul orei locale 15:00. Angajatul, al cărui nume nu a fost precizat, lucra pentru Piedmont Airlines, o subsidiară a American Airlines Group. “Suntem întristați să auzim despre pierderea tragică a unui membru al echipei AA/Piedmont Airlines. Gândurile și rugăciunile noastre sunt la familie, în aceste clipe dificile”, a declarat Wade A Davis, directorul executiv al aeroportului.

Embraer este un fabricant brazilian de aeronave civile, militare și private. Compania mai furnizează și servicii legate de aeronautică. Între 1999 și 2001 a fost cel mai mare exportator din Brazilia, iar în prezent se află pe cel de-al treilea loc la numărul de comenzi (după Boeing și Airbus) si are cel mai mare număr de angajați după Boeing și Airbus.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Elegie pentru Benedict cel Emerit

Urmatoarea stire

Legenda tenisului, Martina Navratilova, diagnosticată cu cancer la sân și la gât

Stiri pe aceeasi tema