MM Stoica face praf comunicatul RapiduluiRapidul a emis un comunicat în cadrul căruia contestă arbitrajul executat de brigada condusă de Horațiu Feșnic în timpul meciului dintre giuleșteni și CS Mioveni care s-a încheiat cu 0-0. „Vulturii vișinii” au fost acuzați de Farul și CFR Cluj că sunt favorizați de arbitraj, motiv pentru care gruparea din București a ieșit și ea la atac.

Rapid este de părere că scorul final reprezintă o „viciere de rezultat”

Rapid a declarat în comunicat că stă în politica clubului să mențină „un echilibru și o echidistanță când vine vorba de judecarea meciurilor, arbitrajelor și adversarilor”, iar după ce au revenit în Liga I și-au propus să meargă pe un drum „drept, constant și insensibil la piedicile care apar dintr-o parte sau alta”.

Giuleștenii au mai adăugat că: „Există însă și un capăt al drumului drept care duce către o prăpastie. Ultimul exemplu este meciul disputat de Rapid la Mioveni, în fața unui adversar care și-a apărat fair-play șansele, dar al cărui rezultat final a fost influențat radical de maniera de arbitraj. Într-o partidă dominată total de către Rapid din toate punctele de vedere, cifric, statistic, scorul final reprezintă în fapt o viciere de rezultat”, în același comunicat.

MM Stoica nu vede rostul comunicatului pe care îl consideră „cel puțin bizar”

Tot în comunicatul scris de oficialii giuleștenilor este precizat că cele mai importante greșeli de arbitraj rămân „două penalty-uri neacordate, în contextul în care acordarea măcar a unuia dintre ele ar fi schimbat definitiv soarta partidei și implicit rezultatul final”.

MM Stoica contrazice Rapidul și consideră comunicatul ca fiind irelevant. Pe lângă asta a mai adăugat că dacă cineva scria un astfel de document pentru echipa sa ar fi sancționat imediat autorul lucrării.

Eu nu văd absolut nimic, văd o simulare. Astea nu sunt greșeli de arbitraj. Atât timp cât în comunicat scrii că a fost cel puțin bizar… la mine, dacă era unul care scria așa ceva, lua o mare sancțiune. E prea sofisticat. A intrat în careu, scrie că se repetă! Ce să fac?”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

Citeste continuarea pe www.prosport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Jurnalul lui Ovidiu Bufnilă, candidat la Președinția României (1)

Urmatoarea stire

CNN: Copiii orfani după cutremurul din Turcia și Siria se confruntă cu un viitor incert

Stiri pe aceeasi tema