Mister în jurul sinuciderii omului de afaceri Doru Morcovescu. Familia nu îşi explică gestul: “Durerea pe care o resimţim este nemărginită”Familia bărbatului este în stare de şoc, nu îşi explică gestul. Suferea de depresie, însă lua tratament pentru asta.

Găsit mort în propriul său hotel

Doru Morcovescu a fost găsit mort într-una dintre camerele hotelului pe care îl deţine. Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. La finalul cercetărilor, se va stabili clar care a fost cauza decesului. Trupul neînsufleţit al omului de afaceri a fost deja preluat de serviciul de medicină legală.

Doru Morcovescu a fost unul dintre cei mai bogaţi afacerişti din România. Deţine numeroase hoteluri în judeţul Prahova, iar în urmă cu 10 ani a fost inclus şi în topul Forbes al celor mai bogaţi oameni de afaceri din România. 

Mesajul transmis de fiica afaceristului

“Cutremuraţi în adâncul sufletului nostru, la acest sfarisit de an, va aducem cumplita veste a plecării dintre noi, la cele veşnice a tatălui nostru, Dorulet Morcovescu. Va anuntam cu adanca durere si profund regret ca cel care a fost iubitul nostru tata si sot, Dorulet Morcovescu a plecat dintre noi, după o viață de munca si devotamant. A fost un om vesel, cald, generos cu cei din jur, saritor, cu o putere de munca uluitoare, un om care stia sa se bucure de viata si sa-i faca fericiti pe cei din jurul lui. În aceste clipe de grea cumpănă, ii aducem un ultim omagiu. Durerea pe care o resimtim, in aceste momente, este nemarginita si de nedescris in cuvinte, neputinta fiind singurul sentiment care a pus stapanire pe familia noastra. Dumnezeu să-l aşeze într-un loc special, de unde să ne vegheze pe noi, cei care l-am iubit şi preţuit. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!”, a scris Alexandra Morcovescu pe pagina sa de Facebook.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

O cutie de „Jerry’s Pizza” a dus la reținerea unui controversat influencer britanic

Urmatoarea stire

„Trei obiective majore realizate de PSD în 2022 în domeniul autostrăzilor” – Special Arad · ultimele știri din Arad

Stiri pe aceeasi tema