Mireasa sezonul 8, 4 septembrie 2023. Cosmina a încălcat regulamentul și a părăsit casa. De ce a luat această decizie


Cosmina a părăsit competiția Mireasa sezonul 8 și astfel a fost descalificată, asumându-și consecințele din contractul semnat. Iată de ce a luat această hotărâre.

colaj de imagini cu plecarea cosminei de la mireasa sezonul 8

Galerie

Cosmina a părăsit competiția Mireasa sezonul 8 și astfel a fost descalificată, asumându-și consecințele din contractul semnat. Iată de ce a luat această hotărâre.
| Antena 1

”Cosmina a încălcat grav regulamentul și a părăsit casa Mireasa”, a anunțat Simona Gherghe în ediția din 4 septembrie 2023. Iată ce s-a întâmplat.

Ce s-a întâmplat înainte ca tânăra Cosmina să părăsească competiția Mireasa

Bogdana a fost deranjată că tânăra Cosmina a ieșit Mireasa Săptămânii. Ea le spunea mamelor că fetele care fac curat și activități casnice nu sunt votate.

”Nu mă roade invidia că nu am de ce”, a spus concurenta într-o discuție cu Cosmina. ”Ești prea copilă și nu știi să ții o discuție”, a mai adăugat ea și a spus că Cosmina va plânge din nou după discuția asta.

”Eu vreau să mă înțeleg bine cu toată lumea, nu să mă cert așa”, a spus Cosmina, cu lacrimi pe obraji. Mai târziu, își amplifica starea și nu înțelegea ce se întâmplă în jurul ei.

Mai târziu, încurajată de Ana, Cosmina a discutat între patru ochi cu Bogdana. Ele s-au asigurat reciproc că nu este vorba despre ceva personal, astfel s-au împăcat.

”A fost o chestie strict de, nu mă înțelege greșit. Nu vreau să fiu Mireasa Săptămânii, e o responsabilitate și poți să pici prost din cauza asta. Eu am fost supărată strict pe voturi, nu înțeleg cum se votează. Am avut impresia că se votează pe conflicte”, i-a explicat Bogdana.

Cosmina a încălcat regulamentul și a părăsit casa. Primele ei declarații

În cursul zilei de duminică, Cosmina a părăsit competiția. După ce s-a împăcat cu Bogdana, ea susținea că vrea acasă. Ba mai mult, a refuzat să urmărească și Finala sezonului 7, spunând că nu îi place să vadă asta.

”Nu mi-a stârnit nimic. Eu în zilele astea mi-am dat seama de unele chestii, că aici nu mă ține nimic. Cred că m-aș fi adaptat și aș fi fost liniștită, nu aș avut nicio treabă, dacă nu era motivul ăsta. Pentru mine aici totul e pozitiv. Cum m-am băgat în asta, știam clar că nu pot sta închisă, fără telefon..”, a afirmat Cosmina într-o discuție cu Ana.

Ana i-a dat se înțeles că este vorba despre fostul iubit. ”Crezi că se merită?”, a întrebat-o Ana.

Mai târziu, Cosmina îi spunea Anei că Antonio seamănă cu fostul iubit, motiv pentru care a refuzat vehement să urmărească finala sezonului 7 și starea i s-a înrăutățit.

Hotărâtă, Cosmina i-a spus Anei că iese din curte. A rugat-o să se ducă la cameră, să anunțe că părăsește casa și să o ghideze cineva.

”Am încercat să fiu bine. Am încercat.”, a zis ea în fața camerelor. Fata a așteptat să vină mama ei și abia apoi a luat o decizie…

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema