Mireasa, sezonul 2. Bianca și Mihai formează un cuplu extrem de frumos. Cum s-au fotografiat cei doi. Imaginea îți taie răsuflareaDupă ce Bianca a refuzat să se căsătorească cu Mihai în fața camerelor de filmat la Mireasa, au existat multe controverse și voci care au spus că între ei nu e sentiment de iubire. Cu toate acestea, timpul a arătat că dragostea lor este reală, chiar dacă au ales să nu facă pasul atunci.

Ei nu au forțat dragostea și, în final, aceasta a venit de la sine. Comunicarea, iubirea și sprijinul familiilor lor i-a ajutat să treacă peste momentele dificile și au învățat să comunice mai eficient, ca dovadă fiind fotografiile cu care își țin la curent urmăritorii din mediul online.

Citește și: Mireasa 2020, sezonul 2. Cum au apărut Bianca și Mihai de sărbători. Foștii concurenți trăiesc o poveste de iubire fabuloasă

Cum s-au fotografiat Bianca și Mihai. Cei doi se țin de mână, iar decorul este unul extrem de romantic

Flacăra iubirii nu s-a stins între cei doi. Bianca și Mihai par mai îndrăgostiți ca niciodată, iar imaginea pe care tânăra a urcat-o pe contul său de Facebook este dovada vie a relației lor extrem de solide.

De această dată, cei doi s-au fotografiat la malul unui lac, într-un decor desprins din povești. Ținându-se de mână și cu spatele spre cameră, cei doi se uitau în zare și păreau extrem de cuceriți de peisajul pe care îl aveau în fața ochilor. Cei doi au putut fi observați cu niște haine sport, pesemne că au ieșit într-o plimbare la apusul soarelui

Fotografia s-a bucurat de aprecierile urmăritorilor, iar comentariile frumoase au curs la postarea Biancăi.

De când au părăsit casa Mireasa, cei doi au afirmat că sunt împreună și că trăiesc unele dintre cele mai speciale momente din viața lor, chiar dacă au ales să nu se căsătorească în fața lumii. Această fotografie tandră este o confirmare a faptului că alături se bucură de o iubire frumoasă și prețuiesc fiecare moment împreună.

Bianca și Mihai au foarte multe lucruri în comun, în special în ceea ce privește stilul lor vestimentar și faptul că s-au născut în aceeași zi, dar în ani diferiți.

Citește și: Mireasa 2020, sezonul 2. Cum au apărut Bianca și Mihai în cea mai recentă fotografie. Susținătorii s-au uitat de doua ori

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema