Mireasa sezon 6, 15 septembrie 2022. Mama lui Damaris a intrat în direct. Mesajul care a emoționat-o până la lacrimi pe fiică


După discuțiile despre religie pe care Damaris le-a avut cu Sebaidin, în a doua parte a emisiunii Mireasa de pe 15 septembrie 2022 a intervenit telefonic mama tinerei. De cum a auzit-o pe mama sa, Damaris a izbucnit în lacrimi.

Mama lui Damaris a spus că faptul că Damaris s-a născut în cultul penticostal, iar Sebaidin este musulman nu este o alegere a tinerilor, iar ea nu are nicio problemă cu băiatul.

Citește și: Mireasa sezon 6, 15 septembrie 2022. Roxana și Paul au avut un date, după tensiunile de la petrecere. Cum s-au simțit

Mama lui Damaris, intervenție telefonică în direct, după ce tânăra a avut o discuție sensibilă cu Sebaidin. Mesajul care a emoționat până la lacrimi pe fiică

„Fată harnică, gospodină, nu mă face de rușine. O susține tot satul, toată lumea o laudă, toată lumea se bucură de ea. Eu am o părere bună despre Sebaidin. Nu am nicio problemă. Dacă au religii diferite… asta nu a fost alegerea ei. În ceea ce mă privește Damaris știe părerea mea, dar alegerea îi aparține. Ea să se roage la Dumnezeu să-i dea lumină să aleagă ce crede mai bine pentru ea. Pentru mine bucuria mea e să-mi văd copiii fericiți”, a spus mama lui Damaris.

„O susțin și sper să facă alegerea cea mai bună. Cu Sebaidin nu am nicio problemă. În privința religiei trebuie să se ajungă la un consens. Acolo nu pot să mă pronunț 100%. Asta e alegerea ei personală. Să știi că mami te iubește și te-am urmărit și m-am bucurat că ești harnică și cuminte. Să știți că nu e prefăcută, cum am văzut în comentarii. Asta e ea”, a mai spus mama fetei.

„Nu mă așteptam, mami, să suni. Chiar mă bucur”, a răspuns Damris cu ochii în lacrimi.

Citește și: Mireasa sezon 6, 14 septembrie 2022. Gabriela și Valentin au avut parte de noi apropieri: „Ești îndrăgostit?”

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată”, spune Simona Gherghe.

Primele concurente care au pășit în casa Mireasa sunt Adina Miuleasa, Ana-Maria Ciornei, Damaris Turuș, Denisa Dumitru, Gabriela Pițigoiu, Inga Rusu, Miruna Gheorghe, Raluca Preda și Roxana Tobă. Ulterior, în competiție a intrat și Deni.

Concurenții care își caută mireasă în sezonul 6 sunt Andrei Grădinaru, Cosmin Munteanu, George Ciubotaru, Giorgio Buzoiu, Paul Niță, Sebaidin Rustem, Valentin Harle și Viorel Harle.

Mireasa sezon 6, 15 septembrie 2022. Roxana și Paul au avut un date, după tensiunile de la petrecere. Cum s-au simțit…

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Armata ucraineană a distrus baza militară rusă din Nova Kahovka

Urmatoarea stire

Cum face Guvernul economie la energie: stinge lumina în instituţii şi înlocuieşte becurile cu filament. Pentru români, doar recomandări

Stiri pe aceeasi tema