Mireasă luată la mişto de internauţi, după ce a decis să-şi facă singură tortul pentru nuntă. ”Este un dezastru!”Într-un videoclip din culisele marelui eveniment, mireasa a fost filmată cum își construiește propriul tort înainte de a-și spune jurămintele. Dar utilizatorii rețelelor de socializare s-au împărţit instant în două tabere, după ce rezultatul a fost dezvăluit. Cu ajutorul domnișoarelor ei de onoare, aceasta apare în videoclip când începe să pună straturile colorate în albastru și alb. Ea fixează fiecare nivel, adăugând glazură suplimentară, înainte de a-și termina creația cu mai multe flori decorative.

Tortul care a împărţit internetul în două

Dar, în ciuda talentelor miresei, oamenii au rămas cu un gust amar, iar comentariile au fost extrem de împărţite. Într-o tabără au fost cei care au lăudat priceperea și dăruirea lui Lilly. Mulți au remarcat, de asemenea, câți bani a economisit, prețul mediu al unui tort de nuntă în SUA fiind de 500 de dolari, mai notează Daily Mail

Un internaut a scris: ”Este o idee grozavă că poate realiza de una singură tortul”. Altcineva a specificat: ”Nunțile ar trebui să fie sentimentale, nu doar pentru spectacol”.  Iar un al treilea a spus: ”A făcut-o cu dragoste”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Însă, cei care nu au fost de acord cu decizia miresei au tăiat pur şi simplu în carne vie. Internauţii au mai menţionat faptul că mai bine ar fi chemat un profesionist. ”Acesta este unul dintre lucrurile pentru care mai bine plăteaţi pe cineva.” Altcineva a adăugat: ”Asta e tot? Pune mai bine pe altcineva să îl facă”.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

Cîntece și limbaje

Probabil că sunt din ce în ce mai departe de lumea prin care trec. Este atîta bogăție spirituală…