Mireasa 2022, sezonul 5. Noi discuții între Valentin și Alina. De ce s-au certat cei doi logodnici


Băiatul a spus că nu ținuta este frumoasă, ci ea este superbă. Ulterior, o discuție amabilă dintre Valentin și Elena a intrat în atenția Alinei. După ce s-au contrazis mult, Valentin a avut și el să-i spună ceva Alinei.

Noi discuții între Valentin și Alina

Fata a trecut pe lângă iubitul ei fără să-l bage în seamă. Valentin părea însă că-i reproșează altceva și anume că Alina s-a uitat după altcineva, dar niciunul nu a validat presupunerea Gabrielei Cristei.

Duminică, discuțiile dintre cei doi au continuat. Alina a primit ordine de la Valentin să stea lângă el, deși fata nu-i dorea acest lucru. Alina a fost deranjată de cum îi vorbește logodnicul ei.

După câteva momente tensionate, Alina a mers în căutarea lui Valentin. Băiatul a ridicat tonul la Alina și i-a spus de mai multe ori să se oprească și să nu mai vorbească.

S-au contrat mai multe ori, iar la final nu au ajuns la nicio concluzie. Orgoliile au fost din nou prea mari în relația lor.

Întrebați de Gabriela Cristea care este motivul discuțiilor dintre ei, cei doi nu au știut ce să răspundă.

Alina și Valentin, discuții la ceas de seară

Alina și Valentin au avut o noapte împreună. Cei doi nu au putut să-și țină prea mult mâinile departe unul de celălalt, iar materialul a fost difuzat la Mireasa Capriciile Iubirii.

După ce și-au oferit gesturi tandre și multe sărutări, Alina și logodnicul ei au discutat din nou despre viața în afara casei. Cei doi au vorbit despre copii, despre iubire și despre promisiunile pe care și le-au făcut unul celuilalt.

Sub pătură, cu lumina stinsă, Alina și Valentin s-au bucurat unul de celălalt și greu au adormit. Îmbrățișați și cu multe sărutări, se pare că discuțiile în contradictoriu dintre cei doi nu mai există, cel puțin pentru moment.

Cei doi au mai avut parte de momente de intimitate și pare că se înțeleg bine atunci când stau departe de ochii celorlalți concurenți.

Chiar și Nora, atunci când a fost invitată la petrecere, le-a spus celor doi să dea dovadă de maturitate, să lase discuțiile inutile deoparte și să se concentreze pe dragostea lor. Fosta concurentă le-a mai spus că oamenii îi iubesc afară și cred în relația lor, dar totul depinde de cum gestionează ei situațiile din cuplu și momentele tensionate.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum a fost plecarea din casă pentru Leo, Anda și doamna Dana…

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Mărturisirile tatălui Roxanei, românca ucisă de rechin, în Egipt: “Era a treia oară acolo, îi plăcea să înoate. Soarta fiecaruia e undeva sus”

Urmatoarea stire

BAC 2022. Topul celor mai bune licee din ţară în funcţie de media la Bacalaureat

Stiri pe aceeasi tema