Mireasa 2022, sezonul 5. Cum a fost plecarea din casă pentru Leo, Anda și doamna Dana


Doamna Dana a spus că nu este deloc dezamăgită și că e foarte bine. Anda a spus că este foarte fericită pentru că nu-și mai dorea locul în emisiune. În timp ce își strângea bagajul, doamna Dana a spus cuvinte dure: “E alegerea lor cu cine vor să meargă mai departe. Cu alcooliști, cu psihopați”.

Doamna Dana a mai spus că nu are nevoie să-și ia la revedere de la nimeni. Doamna Mioara și Elena au fost cele mai bucuroase după ce s-a aflat că doamna Dana va părăsi competiția.

Jignirile dintre Elena și doamna Dana au fost multe și fără perdea. Leo a avut și el un mesaj pentru Sese și Giovana pentru că din punctul lui de vedere ei sunt câștigătorii.

Ce au spus cei trei înainte să afle rezultatele cursei

Leo și Anda au fost votați de cuplurile din casa Mireasa pentru a părăsi competiția. Tensiunea a atins cote maxime în ultimele 24 de ore.

Leo a spus că se simte foarte neliniștit pentru că vrea să plece din competiție. Acesta le-a cerut fanilor să-l voteze să plece pentru că el nu vrea premiul și deja și-a găsit jumătatea.

Băiatul doamnei Dana a spus că nu pune preț pe finală și pe nimic altceva pentru că și-a depășit toate limitele. Anda a spus că e bucuroasă înainte de aflarea rezultatului pentru că abia așteaptă să plece acasă.

Ea consideră că nu este lașitate că își doresc să plece pentru că vrea să vadă cum funcționează relația ei cu Leo și în afara casei.

Doamna Dana le-a spus copiilor ei că ar trebui să vrea să rămână în marea finală ca să nu simtă că a stat degeaba 6 luni în casa Mireasa.

Mama lui Leo a plâns la confesional și a spus că are multe emoții. Ea spune că îi pare rău că pierde lupta pentru că nu ajunge în marea finală pentru că ea nu a pierdut nimic niciodată în viața ei.

Doamna Dana a spus că din punctul ei de vedere cei doi tineri ar trebui să lupte pentru că finalul unei lupte este cel mai important.

Pe de altă parte, Anda și Leo vor să plece și să lupte pentru relația lor dincolo de ușile casei Mireasa. Doamna Dana a spus că probabil Leo vrea să plece pentru că ceilalți concurenți au pus presiune pe el în ultimul timp.

Mireasa, sezon 3. Andreea și Marian Buda și-au surprins fanii cu ultimele postări de pe social media. Cum s-au pozat…

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Modificările aduse codului fiscal vor intra în vigoare săptămâna viitoare – surse

Urmatoarea stire

NASA bănuieşte China că vrea să cucerească Luna

Stiri pe aceeasi tema