Mireasa 2022, sezonul 5. Conflictul dintre doamna Mioara și doamna Dana a escaladat. Ce s-a întâmplat după emisia live de ieri


Discuția tensionată dintre cele două a continuat și aseară la Mireasa Capriciile Iubirii. Doamna Mioara a spus că mama lui Leo o jignește continuu, i-a spus să meargă în “șatră”, iar atunci Andrei a reacționat.

Conflictul dintre doamna Mioara și doamna Dana a escaladat

Gabriela Cristea a încercat să medieze conflictul. Leo i-a atras atenția mamei sale pentru cuvintele folosite la adresa doamnei Mioara. Băiatul a spus că după ce s-a exprimat așa față de mama lui Andrei, a devenit din victimă acuzator și ea va fi cea dată în judecată.

Comentariile doamnei Mioara continuau, iar Elena și bunica i-au dat dreptate, dar au rugat-o să înceteze pentru că își face singură rău. Elena i-a spus bunicii că oamenii adevărați cu bani nu poartă haine fake și că doamna Dana și Leo au astfel de îmbrăcăminte.

Azi în emisia live, doamna Mioara a spus că din acest moment subiectul curățeniei nu o mai interesează și că nu se va mai implica ca până acum.

Doamna Dana a discutat cu Elena în live și mama lui Leo a încercat să-i explice fetei că stă într-o zonă bună din Pipera.

Doamna Mioara o acuză pe doamna Dana că îi ia hainele

Doamna Dana și doamna Mioara au ajuns din nou la cuțite! Cele două și-au adresat mai multe acuzații și reproșuri în platoul Mireasa – Capriciile Iubirii, care au făcut-o pe Gabriela Cristea să izbucnească. Prezentatoarea TV a fost la un pas de a le scoate pe acestea din emisiune din cauza cuvintelor urâte.

Spiritele s-au încins din nou în casa Mireasa. Doamna Dana și doamna Mioara și-au „aruncat” cuvinte dure, iar cearta dintre ele a continuat în platoul emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii, acolo unde au fost la un pas să părăsească show-ul din cauza jignirilor pe care și le-au adresat.

Totul a început de la faptul că mama lui Andrei a susținut în nenumărate rânduri că doamna Dana i ia haine, lucru care a generat „scântei” între cele două. Reproșurile și acuzațiile neașteptate nu au întârziat să apară.

Andrei a încercat să își liniștească mama pentru a nu stârni alte discuții acide cu doamna Dana.

Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Mioara o acuză pe doamna Dana că îi ia hainele: „Nici la baie nu mă lasă”. Ce se întâmpl…

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

A fost creată o cască bazată pe Inteligență Artificială pentru „citirea minții”

Urmatoarea stire

Prelungeşte criza alimentară. A fost amintit numele României

Stiri pe aceeasi tema