Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina și Perneș, încurajați de familii să se căsătorească. Mama fetei l-a complimentat pe viitorul ginere


De cum a pășit în curtea Mireasa, mama Sabrinei l-a lăudat încontinuu pe Perneș. Aceasta a complimentat-o și pe fiica sa, căreia i-a spus că e și mai frumoasă în realitate.

”De la mine e deja dată binecuvântarea din prima zi”, a spus mama Sabrinei, după ce l-a lăudat pe Perneș. Aceasta l-a numit ”băiatul meu puternic”.

”Nici Apolito nu te vrea acasă”, a glumit mama Sabrinei. Perneș a profitat de ocazie pentru a îi atrage atenția viitoarei soacre să nu o mai certe pe logodnica lui.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina și Perneș, rușinați de discuția intimă avută. Ce au surprins camerele

Sabrina și Perneș, încurajați să se căsătorească în Marea Finală

Andrada, fiica lui Perneș, le-a zis că susținătorii le sunt alături și că ea îi vede câștigători, așa că ”nu aveți de ales”, le-a zis ea.

”Doar să stați împreună. Să rămâneți împreună”, a zis mama fetei și a rugat-o să nu mai pronunțe cuvântul ”divorț”.

”Păi el e bărbat-bărbat, dar mai mult bărbat femeie.”, a mai afirmat mama Sabrinei, care a avut doar cuvinte de laudă pentru viitorul ginere. ”Sunt foarte fericită pentru tine, să știi”, a declarat Andrada și a început să plângă.

În acest timp, Sabrina vorbea cu mama ei. Doamna Valeria i-a încurajat să se căsătorească. De cealaltă parte, mama fetei a zis: ”Ți-a trimis Dumnezeu pe tavă”.

Deși inițial și-a dorit ca mama ei să nu vină, Sabrina s-a bucurat că a văzut-o.

”Inițial speram să nu fie ea. După, am zis că trebuia să mai stea. Parcă nici nu am fost plecată de acasă. Abia aștept să ies afară, să vorbesc tot”, a explicat Sabrina în emisia live din 6 iulie 2022.

Mireasa 2022, sezonul 5. Elena și Doamna Elena și-au aruncat vorbe dure la Capriciile Iubirii. Ce și-au spus cele două…

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

O școală din Tokyo înlocuiește fructele proaspete cu jeleu din cauza creșterii prețurilor la alimente

Urmatoarea stire

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care poate fi făcută intervenţia imediată împotriva urşilor periculoşi, nu doar în interiorul, ci şi în exteriorul localităţilor

Stiri pe aceeasi tema