Mircea Geoană, transformat total de boală! Imagini șocante


Mircea Geoană, transformat total de boală. Secretarul general adjunct NATO este de nerecunoscut

Apariția în spațiul public a secretarului general adjunct al NATO din ultima vreme, a ridicat o serie de întrebări cu privire la starea de sănătate. Mircea Geoană șochează pe toți cei care-l privesc, pentru că este de nerecunoscut la prima vedere.

Fostul preşedinte al PSD, în prezent secretar general adjunct al NATO, trece printr-o perioadă extrem de complicată. Mircea Geoană se confruntă cu probleme de sănătate.

Te-ar mai interesa: Mineralul care scade tensiunea și previne bolile c…

Sursă foto: Facebook Mircea Geoană

Mircea Geoană, transformat total de boală. Secretarul general adjunct NATO este de nerecunoscut

Potrivit substantial.ro, Mircea Geoană ar fi fost diagnostic cu o boală care ia anual multe vieți, încă din luna august, imediat după nunta fiicei sale.

Cel care a fost pentru o seară președintele României în 2009, a primit o veste grea de la medici, și anume că suferă de cancer limfatic, boală cu care încă se luptă.

Însă, în ciuda acestui diagnostic crunt și a schimbării dramatice și vizibile prin care a trecut, fiind acum chel, mai slab, palid și vizibil epuizat, se pare că numărul doi în NATO se simte bine.

Noua sa înfățișare are la bază tratamentul recent de chimioterapie prin care a trecut și care a dat rezultatele dorite.

Te-ar mai interesa: Este aromat și te scapă de febră, indigestie, răce…

Mircea Geoană a participat zile acestea la reuniunea şefilor diplomaţiilor din ţările membre NATO, organizată la Bucureşti. Mircea Geoană a apărut la întâlnire fără păr.

Mircea Geoană, transformat de boală! Ultimele imagini cu el sunt de-a dreptul șocante. Ce se întâmplă cu secretarul adjunct al NATO? - WOWBiz

Va fi Geoană președintele României, după alegerile din 2024?

Numele lui Mircea Geoană a fost vehiculat în contextul alegerilor prezidenţiale din 2024 și sunt mai multe voci care spun că el ar putea fi candidatul susţinut de PSD la viitoarele alegeri prezidenţiale. Deocamdată fostul preşedinte al PSD nu a vrut să vorbească despre aceste speculaţii.

Te-ar mai interesa: Amestecă aceste două ingrediente și vei obține unu…

În august 2022, într-un interviu la Digi 24, Mircea Geoană spune că:

„Nu am nici timp, nici interes să mă ocup de lucruri care sunt interesante dar care nu mi se par cu adevărat importante. Nu sunt în competiție cu nimeni. Singura competiție pe care o am este cu mine însumi și cu șansa de a putea să demonstrăm că NATO este puternic și că România poate să devină o țară influentă, prosperă și respectată în Europa și în lume. E singurul lucru care mă interesează.

Te-ar mai interesa: Mircea Geoană, transformat total de boală. Secreta…

Dacă ar fi să vorbesc puțin de 2024, din experiența mea puțin mai veche, este că este o discuție că PSD-ul ar trebui să câștige. E legitim, firesc, e un partid mare, important. Am avut și eu rolul meu și contribuția mea în acest partid. Să câștige după 20 de ani alegerile prezidențiale.

Aș reaminti faptul că în 2009 noi am câștigat alegerile prezidențiale și care au fost denaturate dintr-un pact cu diavolul, pe care lideri și instituții l-au făcut în acel moment și consecințele acelui pact cu diavolul le vedem și acum.

Te-ar mai interesa: INCREDIBIL! Iată cine este medicul care a cerut ba…

Sunt hotărât să-mi fac treaba aici la NATO și cred că și toți cei de acasă care doresc să candideze în 2024 din PSD, din alte părți, sper din toată inima să fie candidații cei mai buni pe care îi poate da România, bărbați sau femei și românii să aleagă în mod liber calea și viitorul pentru ei și pentru democrația românească. E un subiect care nu este de actualitate, avem timp să discutăm politică românească după ce termin job-ul la NATO”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.
Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Citeste continuarea pe www.doctorulzilei.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

„Elveția a arătat caracter și putere cu Brazilia. Mi-au plăcut până acum Spania și Franța”

Urmatoarea stire

EXCLUSIV Dana Săvuică, într-un pictorial inedit alături de sora sa, Gabriela Săvuică

Stiri pe aceeasi tema