Ministrul Transporturilor: A fost desemnat câștigătorul ultimului lot din Autostrada Moldovei


Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, anunță că a fost desemnat câștigătorul ultimului lot din Autostrada A7 (Moldovei), sectorul Bacău – Pașcani.

Autostrada A7, cunoscută și ca Autostrada Moldovei, începe să prindă contur. Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, anunță că a fost desemnat și câștigătorul ultimului lot de pe A7, sectorul Bacău – Pașcani.

Lotul 3, Mircești – Pașcani, a fost adjudecat de același constructor român care a câștigat și celelalte 2 loturi ale secțiunii Bacău – Pașcani,” a declarat Grindeanu.

Compania UMB, căci despre ea este vorba, lucrează în prezent la toate loturile dintre Focșani și Bacău, dar și la 2 tronsoane dintre Buzău și Focșani.

În ceea ce privește lotul 3 Bacău – Pașcani, cu o lungime de 28 de kilometri, constructorul are la dispoziție 30 de luni pentru execuție, în contextul în care proiectarea este deja făcută.

Pe acest tronson vor fi construite 38 de poduri și pasaje, inclusiv un nod rutier turbion, o premieră pentru țara noastră. Acesta va fi situat mai la sud de Pașcani.

via HotNews

Citeste continuarea pe www.automarket.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Inscripții naziste şi xenofobe, desenate cu vopsea pe aleea unui parc din Deva. A fost deschis dosar penal

Urmatoarea stire

Comercianții au obligația să accepte plata cu cardul de la începutul acestui an

Stiri pe aceeasi tema