Ministrul Economiei: Am reuşit în anul 2022 să luăm măsuri care să vă sprijine şi să protejeze locurile de muncă


Sursa: Facebook

Ministrul Economiei Florin Spătaru a trecut în revistă câteva dintre măsurile luate de către Guvern în acest an, printre care plafonarea preţurilor la energie, măsurile de sprijinire a investiţiilor şi de retehnologizare, iar toate acestea au dus la o creştere economică în 2022 pe care nu ar fi sperat-o, transmite News.ro.

„Am reuşit în anul 2022 să luăm măsuri care să vă sprijine şi să protejeze locurile de muncă. Plafonarea preţurilor la energie, măsurile de sprijinire a investiţiilor şi de retehnologizare au fost elementele care au dus la o creştere economică în 2022 pe care n-am fi sperat-o. Ministerul Economiei a reuşit în cursul acestui an să iniţieze 3 scheme de ajutor de stat pentru creşterea competitivităţii, pentru sprijinirea industriei şi pentru dezvoltarea economiei circulare”, a transmis Florin Spătaru, într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

El a adăugat că măsurile luate de către ministerul pe care îl conduce, împreună cu antreprenorii, investitorii şi reprezentanţii mediului de afaceri au dus la pregătirea unor noi soluţii pentru anul viitor.

„Aceste măsuri au fost luate de noi, de cei de la Ministerul Economiei, împreună cu dumneavoastră, investitori, antreprenori, reprezentanţi ai mediului de afaceri, iar dialogul continuu între noi a făcut ca în 2022 să fim mai eficienţi, mai pragmatici, dar să pregătim un an 2023 aşa cum trebuie. Investiţii, strategii, dezvoltare durabilă, economie verde, competenţă sunt cuvintele cheie care vor sta pe masa Ministerului Economiei în 2023. În prag de an nou, vreau să vă urez vouă, celor din mediul de afaceri, vouă, tuturor românilor, să aveţi un an bun, să aveţi parte de linişte, de creştere şi de sprijin pentru un an care va pune bazele noii dezvoltări economice a României. La mulţi ani!”, a mai precizat Spătaru.

Ministrul Justiţiei, mesaj la final de an

Citeste continuarea pe universul.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Iubita lui Gabi Bădălău, Bianca Drășanu, despre relația cu Tristan Tate: NU era genul care să bată femei

Urmatoarea stire

Ziua 312: Explozii și sirene la intrarea în noul an. Printre bombe, oamenii au strigat de la balcoane: Glorie Ucrainei, Glorie eroilor!

Stiri pe aceeasi tema