Ministrul Agriculturii le bate obrazul PNL-iştilor: Cât au protestat fermierii, au stat pitiți. Acum înroșesc telefoanele pentru a cere coaliţie


– Advertisement –

Florin Barbu (PSD), ministrul Agriculturii, le-a reproșat colegilor de coaliție din PNL că „au stat pitiți” cât au fost protestele fermierilor și transportatorilor, iar acum „practic înroşesc telefoanele pentru a cere coaliţie”.

„Eu nu fac parte din coaliţie, dar văd că după ce s-au terminat protestele fermierilor şi transportatorilor, Partidul Naţional Liberal practic înroşesc telefoanele pentru a cere coaliţie.

În momentul în care au fost acele proteste, eu nu am văzut din partea Partidului Naţional Liberal că a solicitat o coaliţie, practic cred că s-au pitit un pic de acele proteste. După ce au fost finalizate şi măsurile au fost luate – foarte bune, atât către fermieri cât şi către protestatari – au început să sune pentru coaliţie.

Pe noi, Partidul Social Democrat, ne interesează, practic, guvernarea. Spun acest lucru pentru că fermierii, şi oamenii, în general, aşteaptă soluţii de la guvernanţi”, a…

Citeste continuarea pe reporter24.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema