Ministerul Finanțelor lansează de astăzi o nouă emisiune de titluri de stat pentru populație, în cadrul programului Tezaur, cu scadențe la 1 și 3 ani. Dobânda maximă ajunge la 7%.


Ministerul precizează că persoanele interesate pot achiziționa titluri de stat în cadrul programului TEZAUR începând de astăzi, 15 ianuarie. Acestea au o maturitate de 1 și 3 ani și dobânzi anuale de 6,10% și 7%. Titlurile de stat au valoare nominală de 1 leu și sunt în formă dematerializată.

Titlurile pot fi cumpărate:

Între 15 ianuarie 2024 – 8 februarie 2024 online, numai de către persoanele fizice care sunt înregistrate în SPV pentru titluri lansate prin intermediul unităților Trezoreriei Statului. Operațiunile care pot fi realizate online sunt: deschidere cont de subscriere pe numele investitorului la o unitate a Trezoreriei Statului selectată, subscriere titluri de stat TEZAUR, virament al sumelor din contul de subscriere al investitorului către un cont bancar pe numele investitorului. Pentru mai multe detalii cu privire la subscrierile online accesați Ghid Tezaur online și Tezaur online;
Între 15 ianuarie 2024 – 9 februarie 2024 de la…

Citeste continuarea pe www.biziday.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema