Minciuna lui De Mezzo în scandalul folosirii autoturismului Prefecturii în scop electoral, demontată: În niciun caz, în atribuţiile prefectului nu există deplasarea în teren la o sesizare


– Advertisement –

În niciun caz, în atribuţiile prefectului nu există deplasarea în teren la o sesizare, aşa cum Mario De Mezzo motivează plimbarea sa cu Dusterul Prefecturii la gardul gospodăriei din Slătioara a socrului primarului Emil Moţ.

Subprefectul de Olt Ana Maria Ciauşu a explicat, în cadrul emisiunii „Reporter 24”, că dacă într-adevăr a existat o sesizare telefonică în legătură cu ceva ce se întâmplă la Slătioara, prefectul nu este organ de control şi a încălcat legea când a plecat cu maşina Prefecturii.

Ea a adăugat că sesizarea trebuia înregistrată şi constituită o comisie mixtă de analiză sau să fie sesizată o instituţie de control abilitată.

„Dumnealui a explicat, într-o conferinţă de presă, că scopul nu a fost personal, ci a fost în interes de serviciu, la o sesizare telefonică. Reglementările spun, cel puţin în cazul Instituţiei Prefectului, că o sesizare telefonică făcută către Prefectură, respectiv…

Citeste continuarea pe reporter24.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema