Miliardarul care divorțează la 91 de ani, după o căsnicie de 6 ani cu o soție mai tânără. Care sunt motivele

Omul de afaceri, în vârstă de 91 de ani, divorțează de Jerry Hall, în vârstă de 65 de ani, cu care s-a căsătorit în 2016, la Londra.

Jerry Hall, a fost căsătorită cu Mick Jagger, solistul de la The Rolling Stones, iar separarea de Rupert Murdoch vine ca un șoc

Deținătorul Fox News a mai divorțat de trei ori înainte de căsătoria cu Jerry Hall, însă acest eveniment nu va avea niciun impact asupra imperiului media, News Corporation, potrivit Fanatik.

Miliardarul a mai fost căsătorit de trei ori de-a lungul timpului. Prima căsătorie a fost cu Patricia Booker (1956-1967), a doua cu Anna Murdoch Mann (1967-1999), iar cea de-a treia cu Wendi Murdoch (1999-2013).

Citește și:Cine este femeia alături de care a fost surprins Bill Gates la trei săptămâni de la divorțul de Melinda Gates

Persoanele apropiate lui Murdoch ar fi fost „surprinse” să audă de această despărțire, potrivit aceleiași surse.

Divorțul de Jerry Hall ar putea încă să „să reverbereze în întregul imperiu de afaceri [al lui Murdoch], care își menține influența puternică în America și în străinătate prin intermediul mărcilor sale de știri de dreapta, inclusiv publicația The Sun în Marea Britanie și Sky News în Australia, se mai arată în sursa citată.

Citește și:Rupert Murdoch s-a căsătorit cu fostul model Jerry Hall

Averea lui Rupert Murdoch este estimată de Forbes la 17,6 miliarde de dolari.

Imperiul său, News Corporation, controlează alte publicații importante din SUA și Marea Britanie, printre care The Sun și The Times.

Ce rochie impecabilă a purtat Claudia Puican la nunta cu Armin Nicoară. Imagini de senzație de la evenimentul select din…

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Sondaj fără perdea: Care sunt țările care au cea mai mare încredere în planurile lui Vladimir Putin

Urmatoarea stire

O tipă intră într-unul dintre cele mai șic magazine de încălțăminte

Stiri pe aceeasi tema