Miley Cyrus urmează “modelul” Shakirei. Şi-a descărcat sufletul despre fosta relaţie cu Liam Hemsworth într-o piesă lansată chiar de ziua actorului


Miley Cyrus este hotărâtă să facă din 2023 anul ei. După ce a găzduit “Petrecerea de Revelion a lui Miley” alături de nașa ei, Dolly Parton, Cyrus a lansat noul ei single, „Flowers”, pe 13 ianuarie – alias ziua de naștere a lui Liam Hemsworth. Odată cu lansarea piesei, Cyrus a lansat și un nou videoclip, care îi face pe fani să se întrebe unde a fost filmat videoclipul muzical „Flowers” al lui Miley Cyrus?

Videoclipul piesei ar fi fost filmat într-o fostă locaţie a lui Liam

Ei bine, dacă ești familiarizat cu orizontul Los Angeles-ului, ai fi corect să ghicești că videoclipul lui Cyrus a fost filmat în „Orașul Îngerilor”, dar unde mai exact în LA? La urma urmei, nu este prima dată când Cyrus alege zona pentru videoclipuri muzicale. Pentru melodia ei „Malibu”, ea a ales să filmeze lângă casa ei din Malibu – ceea ce are sens. Cu toate acestea, cântecul a fost dintr-o epocă total diferită din cariera lui Cyrus. La acea vreme, ea era căsătorită cu Hemsworth și cei doi locuiau împreună în Malibu. Acum, Cyrus își trăiește cea mai bună viață și este gata “să-și cumpere flori” şi să îşi ofere mai multă iubire decât a primit de la oricine altcineva vreodată. Îşi arată independența în timp ce dansează în jurul unui conac din Los Angeles și se dovedește că locația de filmare a piesei este fundalul perfect pentru ceea ce vrea să transmită melodia.

Videoclipul „Flowers” începe cu Miley, care este îmbrăcată într-o rochie aurie și ochelari de soare, trecând peste un pod plin de graffiti. Deși este greu să discerneți despre ce pod este, videoclipul muzical face apoi o trecere spre un pod cu vedere la una dintre autostrăzile din LA. În timp ce Cyrus cântă primul ei refren, ea poate fi văzută lăudându-se în timp ce urcă ceea ce pare a fi Runyon Canyon, potrivit Daily Mail. Parcul Runyon Canyon este o destinație de drumeții foarte populară atât pentru localnici, cât și pentru turiști care caută trasee destul de ușoare și vederi demne de Instagram ale LA. 

În urma acestei scene, Cyrus ajunge la un conac, unde se dezbracă și sare în piscină. Casa folosită pentru videoclipul muzical este casa lui Cyrus Studio City, prin care este pusă în vedere o scenă a independenţei de care dă acum dovadă cântăreaţa. Business Insider a raportat încă din 2011 că Cyrus a cumpărat un conac Studio City cu cinci dormitoare pentru 4 milioane de dolari. Deși nu este clar dacă este aceeași casă Studio City folosită pentru videoclipul muzical, ambele case au curți superbe cu piscine masive. Anumite surse spun de asemenea că locaţia ar fi fost închiriată anterior chiar de Liam. 

Piesa lui Miley Cyrus, un răspuns la piesa lui Bruno Mars – dedicată ei de Liam Hemsworth

Fanii au interpretat versurile melodiei lui Miley Cyrus, inclusiv anumite referiri aparente la o melodie lansată de Bruno Mars, ca fiind despre fostul soț Liam Hemsworth. Cel din urmă chiar i-o dedicase acesteia, ca o declaraţie de dragoste. 

Speculaţiile au apărut din momentul în care piesa a fost lansată, pe data de 13 ianuarie – ziua starului din Hunger Games.

Versurile fac, de asemenea, referire la viaţa de cuplu, inclusiv la la pierderea casei lor din cauza incendiilor din California din 2018. „Am fost buni, eram de aur, un fel de vis care nu poate fi vândut. Aveam dreptate până când nu am mai avut. Am construit o casă și am văzut-o cum arde”, cântă ea în primul vers al piesei.

Un fan a evidenţiat, de asemenea, o mișcare de dans pe care Cyrus o face în videoclipul muzical ca o «readucere aminte» a unui moment din trecut, de pe covorul roșu, în care Miley a făcut respectiva mişcare, iar Hemsworth s-a simţit ruşinat în prezenţa ei.

Un alt utilizator a îmbinat versurile melodiei cu melodia din 2012 a lui Bruno Mars „When I Was Your Man”, o piesă pe care chiar Liam i-o dedicase acesteia. 

“Mi-am dat seama că ar fi trebuit să-ți cumpăr flori și să te țin de mână. Ar fi trebuit să-ți dau toate orele când am avut ocazia, să te duc la fiecare petrecere, pentru că tot ce ai vrut să faci era să dansezi”, sunt versurile lui Bruno Mars. Versurile lui Cyrus sunt izbitor de asemănătoare, însă scrise sub forma unui răspuns: „Pot să-mi cumpăr flori și pot să-mi țin propria mână. Vorbesc cu mine însumi ore întregi, îmi spun lucruri pe care nu le înțelegi. Pot dansa singură, da, pot să mă iubesc mai bine decât poţi tu.”

Ascultătorii au interpretat, de asemenea, melodia din 2019 a lui Cyrus „Slide Away” ca o narațiune despre relația celor doi.

“A fost odată paradis, odată, am fost paralizată. Cred că o să-mi fie dor de aceste lumini de port, dar este timpul să merg mai departe, cânta ea pe piesă. “Odinioară, a fost făcut pentru noi, m-am trezit într-o zi, s-a transformat în praf. Iubitule, ne găsiserăm, dar acum suntem pierduți, așa că e timpul să mergem mai departe.”

Relația dintre Cyrus și Hemsworth a fost relativ constantă în ultimul deceniu. În cele din urmă, s-au căsătorit în decembrie 2018, deși uniunea lor a durat mai puțin de un an.

În 2022, după ce tânăra de 30 de ani a primit un cuplu pe scenă, în timpul unui concert, moment în care a apărut o neaşteptată cerere în căsătorie, ea le-a urat felicitări înainte de a reflecta asupra propriei relații.

„Sper că căsnicia voastră va merge mai bine decât a mea”, a spus ea. “A mea a fost un al naibii dezastru.”

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Înregistrare audio. Cum au fost forțați călugării de la Frăsinei să semneze „legământul de blestem”

Urmatoarea stire

Iarna fără gaz rusesc. Germania a inaugurat al doilea terminal de GNL

Stiri pe aceeasi tema