Mike Shinoda a lansat piesa “In My Head”, pentru coloana sonoră “Scream 6”


Artistul de la Linkin Park ne oferise deja un teaser cu privire la o melodie de pe coloana sonoră “Scream 6”, asta pentru că l-am văzut apărând în videoclipul lui Demi Lovato “Still Alive”. Clipul avea un look întunecat şi secvenţe din filmul horror. Acum Mike Shinoda ne oferă o altă abordare, cu un single ceva mai soft, “In My Head”. A colaborat cu Kailee Morgue pentru a crea genul de piesă pe care o auzi pe genericul filmului şi îţi sună în cap toată noaptea.

E destul de veselă, optimistă şi ritmată pentru un film horror, deşi dacă îi citeşti versurile e clar că e vorba despre o psihoză, teamă şi angoasă. De altfel Mike Shinoda nu e străin de muzică drept terapie, el trecând peste trauma pierderii colegului Chester Bennington prin lansarea a 3 EP-uri cu rol de catharsis. Ce a mai lansat Mike Shinoda în ultimii ani? Piesa “Happy Endings”, alături de iann dior, dar şi “License to Waltz”.

L-am văzut impresionat de Subcarpaţi pe un livestream şi la început de martie a anunţat că Linkin Park nu e adepta ideii de a cânta alături de o hologramă a lui Chester Bennington. Ultimul album lansat de Linkin Park a fost “One More Light” în 2017, dar în acelaşi an Chester Bennington şi-a luat viaţa, punând capăt istoricului trupei. Totuşi în ultima vreme, Shinoda a făcut aluzie la posibilitatea unor piese noi, dar nu şi a unor concerte şi turnee.

În ce priveşte “Scream IV”, acest film slasher este sequel direct pentru “Scream” din 2022. Este al şaselea film din serie şi îi include în distribuţie pe Hayden Panettiere, Courteney Cox, dar şi pe Jenna Ortega din “Wednesday”. Combină elemente de slasher cu elemente de comedie neagră şi misterul unui criminal mascat. Acesta e primul film “Scream” în care nu apare Neve Campbell în rolul lui Sidney Prescott, deoarece nu a fost mulţumită de oferta ce i s-a făcut.

Citeste continuarea pe www.infomusic.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Primăria Constanța a finalizat o nouă parcare, dar mașinile blochează în continuare trotuarele

Urmatoarea stire

Doi morți și nouă răniți după ce un bărbat a intrat cu camioneta în mai mulți pietoni

Stiri pe aceeasi tema