Mihai Bendeac îngroapă Antena 1. Dezvăluiri cutremurătoare după ce a semnat cu PRO TV. Nu a vrut să spună nimic publicMihai Bendeac a avut un 2022 destul de tumultuos. Deși era unul dintre cei mai apreciați jurați ai emisiunii iUmor, de la Antena 1, iată că acest lucru nu a contat pentru el.

Mihai Bendeac a renunțat la colaborarea cu Antena 1 și după o pauză de luni bune în care nimeni nu a știu nimic, actorul a dat de înțeles că a semnat cu cei de la PRO TV.

Despre neînțelegerile cu Antena 1, Mihai Bendeac nu a vorbit niciodată public. S-a aflat că acesta ar fi fost filmat în momentul în care nu ar fi trebuit, iar de aici ar fi început totul.

Totuși, actorul a decis să țină totul doar pentru el și să dea uitării episodul respectiv și întreaga plecare de la Antena 1. Recent, Mihai Bendeac a împlinit și 40 de ani, iar o postare de a sa dă de înțeles că viața la Antena 1 nu era una prea bună.

Mihai Bendeac le-a povestit urmăritorilor săi că după 40 de ani se simte mult mai liniștit și împăcat. Deși consideră că încă are câteva probleme nerezolvate cu el însuși, acesta spune că se simte mult mai bine.

Mihai Bendeac se simte mai bine ca oricând

Actorul nu a dat prea multe detalii, însă a dezvăluit că simte o siguranță pe care nu și-o poate explica.

„Nu știu ce s-a întâmplat la trecerea asta spre 40 de ani că am devenit alt om. Liniștit, împăcat. Sigur, am în continuare probleme mentale de c***t, dar, per total, s-a instalat o liniște… O siguranță… O ceva ce nu-mi explic”, a transmis Mihai Bendeac pe pagina sa de Instagram.

De aici, mulți au intrat la bănuieli. Să fie acesta un mesaj cu subînțeles pentru cei de la Antena 1, având în vedere că actorul a semnat anul acesta, înainte de a împlini 40 de ani cu cei de la PRO TV?

Îi oferă mai multă liniște noul contract decât cel de până acum? Nu știm, cert este că postarea lui Mihai Bendeac poate lăsa loc de interpretări.

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

„GO GREEN_RED GOLD”

Urmatoarea stire

Ghidul complet cu explicaţii despre plata online a facturilor cu cardul de energie. Documentul emis de Ministerul Investiţiilor

Stiri pe aceeasi tema