“Mi-aș dori să o cunosc cum e ea, să îmi spună ce nu a putut să îmi zică”. George, afectat de eliminarea din Gală. Pe cine dorește să cunoască tânărul?


Gala de duminică a venit cu val de emoții și răbufniri în rândul concurenților. George este afectat și el de eliminarea din casă și își îndreaptă atenția către o concurentă care a părăsit Casa Iubirii.

Eliminat din Casa Iubirii, George dorește să se apropie mai mult de Maria, acum că nu mai sunt în competiție. Concurenții din casă nu i-ar fi văzut potriviți pe cei doi, însă în afara casei cei doi doresc să își mai dea o șansă.

Citeste si: „Mă lua în râs”. Radu din Casa Iubirii se arată deranjat de atitudinea Kingăi

“Da, ne-am văzut, a venit ea la Cluj. Nu, nu este lângă mine acum, a dezvăluit George foarte entuziasmat. Da, vrem să ne cunoaștem mai bine, e diferit altfel, cu toții avem niste limite în emisiune, nu poți fi că afara. Am văzut emisiunea în care ea a vorbit despre mine, apreciez.

Da, am observat și că purta cadoul de la mine. Asta am simțit și eu la ea, e speciala pentru mine.
Nu stiu cine a zis că doar ea are sentimente mai puternice pentru mine. Eu nu am înțeles asta de la început, a părut că așa ar fi pentru că nu am răspuns.
Toată presiunea, emoțiile, nu mă puteam manifesta. Acum, ar fi cu totul altceva.

Citeste si: Andreea Mantea, surprinsă de fiul ei. Ce întrebare primește des din partea lui David: „Nu știu de unde are treaba asta”

Voi pastra legătură cu Sorin, cu Radu m-am mai intelesc.
Nu stiu daca totuși vom pastra legătură, cu ceilalți, doar loc de buna ziua, dar nu mai mult de atât. 
Să fiu sincer, eu nu aș fi putut avea o relație cu Xenia.”, spune acesta.

Tânărul mai povestește cum apropierea de Kinga a fost doar ca să o facă geloasă pe Maria.

“Te atrage, e o fata frumoasa, dar a fost să o enervez pe Măria. Nu am o părere buna despre Bianca, este deșteaptă, tine minte subiectele, dar o duce la extrem uneori când desparte un cuplu. Nu stiu ce e în mintea omului. Nu stiu de ce spuneau că eu sau ea ar fi fost falsa.”, mai spune el. 

Concurentul spune că a vrut să se cunoască amical cu noua concurentă intrată atunci în casă și i-ar fi spus Mariei să rămână în competiție în caz că el ar fi ieșit înaintea ei.

Citeste continuarea pe www.stirilekanald.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Hackerii au accesat datele utilizatorilor

Urmatoarea stire

Unde te poți caza pe lângă cele mai frumoase cascade din România

Stiri pe aceeasi tema