„Mi-a sedus nevasta și a lăsat-o gravidă!”


„În noiembrie 2017, am aflat că Alexandru Rafila era amantul soției mele. M-am dus peste el și s-a „spart”, aflând mult mai multe de la el. Frumoasa poveste de dragoste începuse în 2015.”

Acuzațiile vin din partea lui Iulian Constantin Angheluș, fost consilier al premierului Sorin Grindeanu, în prezent șef serviciu la Consiliul Județean Ilfov.

Victima lui Rafila este Lorena Denisa Angheluș, medic epidemiolog la Institutul Clinic Fundeni.

Conform mărturisirilor domnului Angheluș pentru ziardecluj.ro, deja fosta sa soție l-a cunoscut pe Rafila în 2015, pe când aceasta era Secretar General al Societății Române de Epidemiologie (SRE), iar actualul ministru al Sănătății ocupa funcția de Președinte al Societății Române de Microbiologie (SRM), cele două entități organizând de-a lungul anilor diferite conferințe și simpozioane naționale și internaționale.

Soțul înșelat, și el tot o victimă a lui Rafila, povestește că relația amoroasă dintre soția sa și ministrul Rafila a debutat pe Facebook, unde acesta a reușit în scurt timp să o convingă să întrețină relații sexuale.

Originari din județul Timiș, soții Angheluș au ajuns în București în septembrie 2016 după ce doamna Angheluș obținuse un post de medic la IC Fundeni în urma unui concurs „aranjat” de Rafila.

Relația extraconjugală a celor doi medici s-a consolidat în anul următor, atunci când Alexandru Rafila le-a oferit soților Angheluș spre închirire un apartament în Carina Residence din zona Băneasa.

Idila dintre Alexandru Rafila și Lorena Denisa Angheluș a ieșit la iveală undeva spre sfârșitul lui 2017, când fosta doamnă Angheluș a cedat emoțional după ce Rafila a vrut să scape de ea, ajungând aproape de suicid.

Vădit afectată de viața paralelă pe care o avusese cu Rafila, Lorena Denisa i-a povestit totul detaliat soțului, reieșind că actualul ministru este un agresor emoțional, poate și sexual.

Deși relația interzisă se încheiase chiar din dorința sa, Rafila a continuat să o contacteze pe Lorena Denisa până când aceasta a cedat încă o dată.

Testul de sarcină pozitiv! Alexandru Rafila putea deveni tătic

De data aceasta lucrurile s-au complicat și mai mult. Aflată cu soțul în concediu peste hotare, Lorena Denisa a făcut un test de sarcină ce a ieșit pozitiv, motiv de bucurie pentru soții Angheluș.

Bucuria însă a fost de scurtă durată, căci la întoarcerea în țară, femeia i-a mărturisit soțului că nu el este tatăl copilului, ci Alexandru Rafila!

Nu a fost să fie ca Rafila să devină din nou tată la vârsta de 57 de ani.

Totuși, căsnicia celor doi soți a continuat. La fel și relația extraconjugală dintre renumitul medic și medicul de la IC Fundeni.

În 2021, Lorena Denisa Angheluș a adus pe lume o fetiță, pe Alexia, a cărui tată, aparent, era soțul Iulian Constantin. Aparent, pentru…

Citeste continuarea pe www.puterea.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema