“Mi-a schimbat viața cu totul”. S-a lăsat de fumat și a început să-și privească altfel cariera

Articol publicat 01 februarie 2023

Invitat într-o emisiune tv, Antonio Banderas a rememorat momentele pe care le-a trăit în 2017, când a fost la un pas de moarte. Atunci, acesta a suferit un atac de cord, iar sperietura prin care a trecut l-a făcut să fie mai recunoscător pentru cine este și ce are.

Acum aproape șase ani, actorul care acum are 62 de ani a fost dus de urgență la spital, după ce a simțit dureri în piept în timp ce făcea sport. Nu mică i-a fost mirarea să descopere că suferise un infarct. “M-a făcut să apreciez viața într-un mod diferit și mult mai intens. Mi-a schimbat viața cu totul în mai bine”.

Citește și: Cum îl alintă Dakota Johnson pe tatăl ei vitreg, Antonio Banderas. Gestul cu care i-a topit inima starului din „Desperado”

“Atacul de cord de acum șase ani a fost unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat în viață pentru că a fost ca și cum mi-am pus ochelari și am văzut ce e important în viață. M-am întors în Spania și am început să-mi privesc cariera dintr-un alt punct de vedetr. De atunci caut numai plăcerea în actorie. Nu mă interesează nimic altceva. Pentru mine, viața începe când cineva strigă ‘Acțiune’ sau când cortina se ridică”, a mai declarat Antonio.

Iubita lui, Nicole Kimpel, a fost cea care l-a salvat, după ce i-a dat o doză crescută de aspirină. De la acel moment, starul spaniol și-a schimbat prioritățile și rutina de zi cu zi, renunțând inclusiv la fumat.

Citește și: Salma Hayek, prințesă într-o rochie spectaculoasă cu un corset transparent, acoperit de pietre semiprețioase. A strălucit la brațul lui Antonio Banderas, la premiera noului „Puss in Boots”

Citeste continuarea pe www.filmnow.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

„M-a învățat să îmbrățișez copacii”

Urmatoarea stire

Viața femeilor din haremul otoman. Cum ajungeau aici și ce erau obligate să facă

Stiri pe aceeasi tema