„Mi-a luat o lună să-mi revin”. Câţi bani a făcut, de fapt, Vica Blochina la Survivor România 2023. Acum a spus adevărulVica Blochina a fost una dintre cele mai controversate concurente de la Survivor România 2023. Fosta balerină a făcut parte din echipa Faimoșilor și a rezistat doar patru săptămâni în dura competiție din Dominicană. Pentru această lună, însă, ea a încasat o sumă foarte mare. Blondina a dat cărțile pe față!

 Ce sumă a primit Vica Blochina pentru a participa la Survivor

Vica Blochina a fost o apariție, spun mulți, neașteptată în unul dintre cele mai dure reality-show-uri din România. Aceasta a făcut parte din echipa de start a Faimoșilor, reușind ca, vreme de patru săptămâni, să facă față cu greu celor mai dure condiții din junglă, dar și să lupte pe cele mai dure trasee.

La un moment dat, pentru că simțea că nu mai reușește să reziste în junglă, fosta balerină a cerut să plece acasă. Ba mai mult, ea a spus că a făcut o mare greșeală când a acceptat să participe la emisiune.

„Mi-a luat o lună de zile să îmi revin. Am rezistat la acest proiect patru săptămâni. A fost foarte greu. Am făcut mare greșeală că am fost acolo. A fost un proiect care a fost greu pentru mine din punct de vedere psihic, pentru că eu sunt un om de content creator, pentru că la mine lumea se uită pentru ce spun, ce fac, ce prostii debitez”, a povestit Vica Blochina la podcastul „Tare de tot”.

„Am fost cel mai bine plătită”

Fosta iubită a lui Victor Pițurcă a vorbit în continuare despre suma încasată în competiție. Aceasta spune că, dintre toți concurenții, ea a fost plătită cel mai bine. Se pare că înainte de a pleca în Dominicană, Vica și-a negociat foarte bine contractul cu PRO TV, potrivit spuselor sale.

„Fiecare e plătit pe săptămână acolo. Eu am fost cel mai bine plătită. Fiecare cum își negociază, dar eu chiar am fost super bine plătită la acest proiect. Fiecare ținea de locul lui cu dinții, iar disperarea asta de a rămâne acolo nu i-a lăsat pe restul să putem să ne înțelegem”, a mai dezvăluit fosta dansatoare de la Melody.

Fiindcă a semnat un contract de confidențialitate, blondina nu a putut dezvălui suma exactă încasată. Cu toate acestea, după cum spune chiar ea, este vorba de câteva zeci de mii de euro.

„Am luat câteva zeci de mii de euro pe lună. Pe o lună eu am luat câteva zeci de mii de euro bune, însă nu pot să spun suma exactă. Eu am luat bani mulți”, a mai spus vedeta

Cât ar fi încasat pe săptămână

Potrivit informațiilor apărute în mediul online, pentru fiecare săptămână petrecută în jugla din Dominicană, Vica Blochina ar fi încasat câte 3.000 de euro. La un simplu calcul, aceasta s-ar fi întors acasă cu 12.000 de euro.

Cu toate acestea, se pare că nu ea ar fi vedeta cu cea mai mare remunerație de la Survivor România 2023. Potrivit viva.ro, Carmen Grebenișan ar fi negociat și mai bine! Influencerița ar primi aproximativ 5.000 de euro pe…

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema