Metodele lui Edi Iordănescu, puse la îndoială de un membru al Generației de Aur înainte de România – Bosnia: „Prea filosofează uneori”


Echipa națională a României se pregătește să dispute ultima partidă din campania de Liga Națiunilor, împotriva Bosniei și Herțegovinei, luni seară, la București, iar Dorinel Munteanu, cel mai selecționat jucător din istoria „tricolorilor” și component al Generației de Aur, a vorbit despre forma primei reprezentative și despre selecționerul Edi Iordănescu.

Dorinel Munteanu, despre Edi Iordănescu înainte de România – Bosnia: „ Am impresia că el prea filosofează uneori”

Potrivit GSP.ro, întrebat dacă ar trebui să continue Edi Iordănescu sau să fie schimbat de la cârma naționalei, fostul mare fotbalist a spus: „Eu nu sunt adeptul schimbărilor continue, dar am impresia că el prea filosofează uneori, am văzut și declarațiile de după meciul cu Finlanda. Ar trebui să transmită mesaje mai simple, mai clare”.

Întrebat cum ar trebui să procedeze actualul selecționer ca să progreseze naționala, el a adăugat. „Să aleagă și să păstreze un nucleu din șapte sau opt jucători care să evolueze mereu. Omogenitatea va fi zero dacă Edi sau un alt selecționer mai continuă așa, să schimbe lotul în continuu. Nu poți să creezi o echipă dacă tu înlocuiești întruna jucătorii!”.

„Tricolorii” au jucat vineri seară în Finlanda, acolo unde au bifat doar un egal, și nu au cum să mai prindă primele două poziții din grupă. Totuși, meciul cu Bosnia nu este lipsit de miză, având în vedere că ultimul loc în grupă ar echivala cu retrogradarea în Liga C valorică a competiției.

„Eu am prins doar repriza a doua din acel meci (cel cu Finlanda, n.r.), pentru că eram ocupat. Naționala a arătat mai mult ca o echipă, a dominat în unele momente, dar e un rezultat care nu spune nimic, nu rezolvă nimic”, a declarat Dorinel Munteanu.

Cu doar patru puncte după cinci runde, România se pregătește să încheie probabil cea mai slabă campanie de la înființarea UEFA Nations League, o competiție care oferă un traseu mai scurt către turneele finale, dar și poziții mai avantajoase în cadrul tragerilor la sorți. Singura victorie a primei reprezentative a venit împotriva Finlandei, 1-0 pe 11 iunie, în turul de la București.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Numărul morților crește în Iran după zece nopți de proteste violente împotriva regimului

Urmatoarea stire

Predicția unui expert: În momentul în care Putin ar încerca să apese butonul nuclear va fi oprit de aliații lui. `Ar putea chiar să îl ucidă`

Stiri pe aceeasi tema