METEO. Un val de aer fierbinte lovește România. La cât vor ajunge temperaturile în următoarele zile și cum va fi vremea înainte de PașteMETEO. Meteorologii au modificat prognoza meteo pentru următoarele zile. Un val fierbinte lovește România, iar temperaturile vor fi extrem de ridicate pentru normalul acestei perioade. 

Se încălzește vremea în România în următoarele zile, astfel că ar fi bine să știm la ce valori termice trebuie să ne așteptăm. Meteorologii de la meteoradar.ro spun că un val de aer cald lovește Europa, astfel că valorii termice se vor situa cu mult peste normalul acestei perioade.

Încălzirea vremii începe din acest weekend, treptat, astfel că până la finalul săptămânii viitoare, temperaturile din termometru vor arăta chiar și peste 20 de grade în unele zone ale țării.

Ce se întâmplă, de fapt, cu vremea? Meteorologii spun că o masă de aer cald vine dinspre Mediterana și nordul Africii. Asfel, odată cu acest fenomen meteorologic, finalul lunii martie, dar și începutul lunii aprilie vor fi cu mult mai calde decât ne-am fi așteptat.

METEO. Vremea se încălzește în toată țara

Meteorologii arată că temperaturile maxime ating chiar și 25 de grade la finalul săptămânii viitoare în anumite zone ale țării. De asemenea, nu ar fi exclus să avem o vreme chiar și mai caldă de atât în alte zone ale țării.

Vestea proastă este că în vestul și în nordul României vor fi prezente și ploile, astfel că dacă aveți în plan o călătorie acolo, mai bine vă luați umbrela. Într-adevăr, vremea va fi caldă, dar ploioasă.

Și totuși cât ține vremea caldă? Meteorologii spun că episodul de aer cald nu vadra prea multă vreme. Cert este că după săptămâna viitoare, adică mai exact după data de 27 martie, se va înregistra o vreme mai răcoroasă.

De asemena, ploile vor fi prezente și ele în mai multe zone din țară. Oricum ar fi, sunt șanse mari ca și înainte de Paște să avem temperaturi mai ridicate decât normalul acestei perioade.

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema