METEO. Schimbare bruscă de temperaturi în toată țara! Vremea o va lua din nou razna în zilele următoare. Prognoza ANM a fost modificatăMETEO. În continuare avem parte de temperturi mai mari decât cele normale pentru această perioadă, însă doar în jumătate de țară. Chiar dacă termometrele nu mai ating 22 de grade și astăzi vor fi zone unde vom avea 14-15 grade.

Potrivit meteorologilor de la meteoradar.ro, ziua de vineri va începe cu îngheț pe areale extinse din nordul, centrul, vestul și sudul țării. În depresiuni, minimele se vor apropia de pragul de ger, iar în unele zone va fi ceață dimineața.

La prânz, temperaturile vor atinge în jur de 10 – 13°C în jumătatea vestică a țării, dar și în mare parte din Muntenia, în timp ce în Moldova, Dobrogea și în Câmpia Bărăganului, maximele se vor încadra între 6 și 9°C și, pe alocuri, vor fi posibile burniță și ploi slabe.

Cum va fi vremea în următoarele zile

Și prognoza ANM arată similar. Elena Mateescu a prezentat toate detaliile la Antena 3 CNN. Sâmbăta va fi o zi similară cu vineri, din punct de vedere al vremii,…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema