METEO. Adio ninsori! La cât ajung temperaturile în România în următoarele zile. Vremea se schimbă în bineMETEO. Temperaturile vor crește în România, anunță meteorologii, care precizează că, de Ziua Mamei, am putea avea temperaturi și de 20 de grade Celsius.

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au anunțat că weekend-ul acesta vom avea parte de temperaturi de primăvară.

Ei au emis o prognoză meteo care spune că săptămâna viitoare, de Ziua Mamei, am putea înregistra chiar și 20 de grade Celsius.

Administrația Națională de Meteorologie arată că în weekend-ul 4-5 martie vom avea până la 14-15 grade Celsius.

”Până la sfârșitul acestei săptămâni, o vreme stabilă, în general liniștită, nu spun că vor lipsi de tot precipitațiile, însă chiar dacă vor apărea, acestea vor fi destul de slabe cantitativ”, arată Mihai Timu, meteorolog ANM.

Prognoza meteo de Ziua Mamei

Meteorologul Mihai Timu a arătat că prognoza meteo pentru săptămâna în care sărbătorim Ziua Mamei este una caldă. Acesta a precizat că temperaturile pot ajunge și al 20 de grade Celsius.

”Din punct de vedere termic, în zilele următoare, jumătatea de nord va avea un regim termic apropiat de normal, de exemplu, maxime cuprinse între 3 și 8-9 grade, față de partea de sud a țării, unde o să înregistrăm frecvent peste 10 grade, izolat până la 13-14 grade”, a spus acesta la Antena 3 CNN.

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Prigojin laudă armata ucraineană, în timp ce încarcă în camion cadavrele morţilor

Urmatoarea stire

Un român consumă, în medie, 2 litri de vin pe lună. Cine sunt campionii Europei

Stiri pe aceeasi tema

Bulă se ceartă cu soacra lui

Dragă cititorule, pentru astăzi, CANCAN.RO ți-a pregătit un banc cu Bulă și soacra sa. Vezi în ce situație…