Messi a bătut recordul de goluri marcate în Europa la nivel de club: 702 reușite


Lionel Messi (35 de ani) a bătut sâmbătă seară recordul de goluri înscrise la nivel de club în Europa grație reușitei din victoria obținută de PSD pe terenul lui Nice, scor 2-0, campionatul francez Ligue 1, scrie Gazeta Sporturilor.

Astfel, cu 702 goluri în Europa, argentinianul a devenit jucătorul cu cele mai multe goluri marcate în fotbalul european la nivel de club, reușind să-l depășească pe Cristiano Ronaldo. Portughezul marcase în fotbalul european 701 goluri, pentru Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid și Juventus.

Dintre cele 702 goluri ale lui Messi la nivel de club, 672 de au fost marcate în tricoul lui FC Barcelona și 30 la Paris Saint Germain. De notat este faptul că Lionel Messi a jucat 105 meciuri mai puține în fotbalul european decât Cristiano Ronaldo.

Lionel Messi a mai atins un prag istoric, după ce i-a pasat decisiv lui Sergio Ramos la golul de 2-0. Argentinianul a ajuns la 1.000 de goluri la care a contribuit în cariera la nivel de club, pe lângă 702 goluri bifând și 298 de pase decisive, potrivit GSP.

Citeste continuarea pe www.g4media.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema