Mesajul emoţionant al unei bunicuţe de 91 de ani pentru medicii care i-au salvat viaţa, în Alba IuliaO bunicuță de 91 de ani din Alba Iulia a ţinut să-şi exprime recunoștința şi aprecierea faţă de medicii care au salvat-o şi au acţionat profesionist.

Potrivit nepoatei, totul a început când bunicuța, în vârsta de 91 de ani, a căzut în casă şi s-a rănit grav la șold.

La faţa locului a ajuns o ambulanță care a transportat-o la spital. Ulterior, femeia a fost operată şi de bucurie că pleacă acasă cu un șold nou a ţinut să le transmită medicilor care au îngrijit-o un mesaj de mulţumire.

„Respect și gratitudine domnului doctor Artur Martin! Mulțumiri și felicitări Secției de Ortopedie și Traumatologie: medici, asistente infirmiere, brancardieri. Vă iubim”, este mesajul transmis de bunicuță prin nepoata sa, potrivit presei locale.

Și despre echipajul ambulanței bunicuța a avut doar cuvinte de laudă, spunând că au venit în 10 minute și au fost profesioniști desăvârșiți.

Citiți şi: Revolta unei mame al cărei copil olimpic nu a mai fost lăsat să joace la un campionat de şah: “Nu vă mai las să vă mândriți cu copilul meu” 

 

Citeste continuarea pe www.antena3.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema