Mesajele postate de Melinda și Puya după eliminarea de la America Express. Ce au transmisMelinda și Puya au formau una dintre cele mai puternice echipe de la America Express: Drumul Aurului. Cei doi soți au dovedit că sunt ambițioși, că au o relație specială și s-au lăsat descoperiți de publicul Antena 1.

Pentru că la ultima cursă au ajuns ultimii la Irina, au intrat în cea pentru ultima șansă alături de Dinu și Jean Gavril, respectiv Doina și Cătălin Scărlătescu.

Mesajele postate de Melinda și Puya după eliminarea de la America Express. Ce au transmis

A fost o cursă nebună, cu multe misiuni, la care concurenții s-au descurcat exemplar. Diferența a făcut-o șansa și felul în care concurenții au gestionat tensiunile apărute.

După ce au căutat perechi de încălțări, concurenții au cules, pe picioroange, pungi cu diverse articole. Au avut nevoie de toate acestea pentru a crea o fotonovelă.

Experiența de a produce o astfel de poveste s-a dovedit una interesantă pentru cele trei echipe. În timp ce Doina a coordonat întreaga activitate de pe platoul improvizat, Cătălin Scărlătescu a urmat întocmai instrucțiunile ei.

Citește și: America Express, 8 martie 2023. Puya, la un pas de a fi jefuit în timpul cursei pentru ultima șansă: „Te-a lovit?”

Dinu și Jean au întâmpinat dificultăți pentru că s-au înțeles cu greu cu cei care s-au oferit să îi ajute în misiune. Au reușit, însă, să se și distreze și să primească acceptul producătorului.

De cealaltă parte, Melinda și Puya s-au distrat la ”filmări”. Ei au fost inventivi, dar, din păcate, timpul pierdut la celelalte probe i-a adus pe locul 3.

Ajunși la Irina și aflând că sunt ultimii, cei doi au recunoscut că au sperat ca vulturul să fie, ca ultima dată, verde. A fost roșu, însă, și au fost eliminați de la America Express: Drumul Aurului.

După ce episodul a fost difuzat, Melinda și Puya au mulțumit pentru toată susținerea pe care au primit-o. Nu mai este un secret că, de-a lungul competiției, telespectatorii s-au atașat de concurenți și despărțirile devin tot mai grele.

”Vă mulțumim pentru toată susținerea!!!”, a notat Melinda pe Instagram. Același mesaj a fost postat și de Puya.

Tot ce trebuie să știi despre America Express – Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Citește și: America Express, 24 ianuarie 2023. Jean Gavril și-a pierdut cumpătul la adresa lui Dinu. Detaliul care l-a făcut să răbufnească

Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express – Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

Citește și: Din ce face bani Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. Cu ce se ocupă concurenta de la America Express

America Express, 8 martie 2023. Ce echipă a fost eliminată. Puya și Melinda părăsesc competiția de pe Drumul Aurului…

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

”De ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine?”. Romina Gingașu a povestit cum l-a cunoscut pe Piero Ferrari

Urmatoarea stire

Enel pleacă. Cine preia activele din România, vândute cu o sumă uriașă

Stiri pe aceeasi tema