Mesaje de Anul Nou 2023. Cele mai inspirate și originale urări pe care să le trimiți prietenilor, colegilor sau familieiMesaje de Anul Nou 2023. În cazul în care aveți nevoie de inspirație pentru a scrie un mesaj pentru rude, prieteni, colegi, cunoștințe, cu ocazia Noului An, vă venim în ajutor cu câteva idei.

Citește și MESAJE DE ANUL NOU 2023. Cele mai frumoase urări de Revelion 2023

Mesaje de Anul Nou 2023 pe care le puteți trimite celor dragi

 • La această cumpănă dintre ani, lasă să treacă prin fereastra sufletului tău magia sărbătorilor, lasă-te cuprinsă de fericire şi bucurie şi rămâi aşa pentru tot restul vieţii! Fii raza mea de soare şi luminează-mi această trecere, vino cu mine în lumea dragostei fără sfârşit! La mulţi ani!
 • Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!
 • Gândeşte-te la trecerea dintre ani ca la o poartă. Poţi să treci prin această poartă în Noul An şi să iei cu tine numai lucrurile bune şi apoi să închizi poarta în urma ta, astfel încât grijile şi supărările să nu te poată urma. La mulţi ani!
 • Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumina în gând şi veselia de altădată!
 • Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu restul. La Multi Ani 2023 şi Un An Nou Fericit!
 • Bucuria vine din lucruri mărunte… Liniştea vine din suflet… Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre…! An nou fericit!
 • Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!
 • Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulţi ANI!
 • Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!
 • În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2023 minunat!
 • Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, astfel încât acest nou an să îţi umple sufletul de voie bună! La mulţi ani 2023!
 • Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! Anul 2023 este aproape să-şi deschidă primele file albe, încă necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri!

Citește și Bacşişul va fi trecut pe nota de plată de Revelion 2023. Amenzi de până la 4.000 lei pentru restaurantele care nu respectă legislaţia

Mesaje de Anul Nou 2023. În România, revelionul este o cină lungă și o petrecere care are loc în noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie. La masa de Revelion în România se servește tradiționala friptură de porc, dar și salată de boeuf sau sarmale, uneori pot fi întâlnite și preparate din pește.

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Mașină de lux furată din Italia în urmă cu șapte ani identificată la vama din Vicovu de Sus

Urmatoarea stire

BrașovȘtiri va transmite exclusiv, LIVE, Revelionul din Piața Sfatului! Show de muzică electronică și artificii în cinci locuri din oraș

Stiri pe aceeasi tema