Memoriile lui Alexandru Arșinel. Momentele de groază prin care a trecut actorul, la începutul carierei


Celebrul actor era internat în spital de două săptămâni și suferea de mai multe boli.

Ultimul an a fost extrem de greu pentru Alexandru Arșinel. A fost internat de mai multe ori în spital și a pierdut funcția de director a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, din Capitală.

Totuși, indiferent de probleme, Arșinel a continuat să vorbească despre artă și mai ales, inclusiv despre începuturile sale în lumea teatrului.

Începutul carierei sale a fost greu, și-a amintit artistul.

Un an de zile, la începutul carierei, Arșinel a locuit într-o cămară de alimente, de dimensiunea 2 metri x 1,5 metri.

„Nu exista căldură, mă încălzeam la aragaz. Cred că atunci m-am îmbolnăvit şi de rinichi. Trăiam din te miri ce… Dar trăiam pe scenă și asta era totul pentru mine”, a povestit Alexandru Arșinel în cartea „Stela Popescu şi Alexandru Arşinel. O pereche fără pereche”.

După ce şi-a făcut buletin de Bucureşti, tânărului Alexandru Arșinel i s-a repartizat o cameră 3 x 3 metri, într-o casă care, cândva, fusese bordel. Baia şi WC-ul erau la comun, pe hol.

Mai apoi, acolo s-a mutat cu soţia și acolo i s-a născut primul copil, Bogdan, cel care a și confirmat decesul îndrăgitului actor, joi, 29 septembrie 2022.

„Îmi aduc aminte că Marilena, ca să îi facă baie copilului, freca bine cada, apoi turna spirt şi îi dădea foc pentru a o dezinfecta, aşa dezastru era acolo”, a mai povestit Alexandru Arșinel în cartea „Stela Popescu şi Alexandru Arşinel. O pereche fără pereche”.

 

 

În curs de actualizare…

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Alexandru Arșinel a murit. Marele actor fusese internat în spital

Urmatoarea stire

Alexandru Arșinel s-a stins din viață! România este în doliu

Stiri pe aceeasi tema