Meme Stoica, dezlănțuit la adresa unui titular important din națională: “Ce caută băiatul ăsta la națională? E capăt de linie”Prestația modestă a naționalei României din meciul cu Kosovo contând pentru campania de calificare la Euro 2024 a stârnit reacții dure din partea oamenilor de fotbal. De pildă, Mihai Stoica s-a dezlănțuit la adresa unuia dintre titularii de drept ai tricolorilor.

Meme Stoica a pus tunurile pe un titular al naționalei după remiza cu Kosovo

România a reușit să plece cu un punct de la Priștina, scor 0-0, după o partidă controlată în mare măsură de gazde, care au avut cele mai importante ocazii și un gol anulat de VAR pentru offside. George Pușcaș a fost trimis în teren din primul minut și păstrat până spre final, dar nu a reușit să pună în pericol poarta adversă.

În aceste condiții, managerul general al FCSB-ului s-a lansat într-o adevărată tiradă la adresa lui, contestându-i vehement prezența în lotul primei reprezentative. L-a remarcat, în schimb, la fel ca Adrian Mutu, pe Horațiu Moldovan, ale cărui parade au evitat prima înfrângere din preliminarii.

„Primele cinci minute au fost ok, după nu. Omul meciului a fost Horaţiu Moldovan, dar mă gândesc la Puşcaş. Sunt nişte chestii pe care nu le înţeleg. Ce caută băiatul ăsta la naţională, ce caută la meciul ăsta, ce a căutat? A fost capăt de linie la meciul ăsta. De ce nu a intrat Alibec la meciul ăsta mai repede?

Ce a căutat Puşcaş să ne exaspereze până spre finalul meciului? Ce vrem de la băiatul ăsta, ce vrea? Serios… Puşcaş nu dă nimic. Mă, nimic, nimic. A câştigat un duel tot meciul sau poate am văzut eu alt meci. Oameni buni, împotriva acestei echipe a marcat Andorra.

Avem cea mai slabă grupă din istoria participării României, nici la Cupa Balcanică nu găseai aşa ceva. Puşcaş e jucător de ligi inferioare unde nici măcar nu joacă. Bine că a funcţionat VAR pe amărăciunea aia de stadion”, a răbufnit Mihai Stoica, la Orange Sport.

Nici Basarab Panduru nu a avut milă de George Pușcaș

Prezent la rândul său în platoul emisiunii, Basarab Panduru a avut un discurs similar la adresa lui George Pușcaș pentru evoluția dezamăgitoare și a propus, mai în glumă, mai în serios, ca punctele să fie împărțite altfel în urma acestei remize: kosovarii să primească un punct și jumătate, iar tricolorii 0,5.

„Nu mi-a plăcut România. Încălzirea mi s-a părut mai bună decât ieri. El (n.r. Puşcaş) joacă cum a jucat tot timpul. N-a făcut niciodată ceva special. Puşcaş nu e jucător de Serie A niciodată. El doar se bate, de asta a jucat şi în liga a doua engleză, în liga a doua italiană. El e golgheterul echipei în momentul ăsta. Dacă ar fi corect, la egalul ăsta am merita 0.5 puncte şi ei 1.5 puncte. Pentru prima dată la un egal! Măcar aşa să împărţim punctele”, a spus fostul internațional.

Citeste continuarea pe www.playsport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema