Medeea Marinescu, dezvăluiri neașteptate! Obiceiul de la care Florin Piersic nu se abate niciodată înainte de spectacoleFlorin Piersic a fost și este în continuare o legendă a teatrului românesc, iar de-a lungul timpului a reușit prin carisma sa să facă o țară întreagă să zâmbească.

Partenera sa de scenă, Medeea Marinescu a dezvăluit în cadrul celui mai recent interviu, cum reușește maestrul să urce pe scenă cu aceeași bucurie ca în prima zi, la cei 87 de ani.

Obiceiul de la care Florin Piersic nu se abate niciodată înainte de spectacole

Se pare că cei doi  revin luni, 18 septembrie, pe prima scenă a țării, cu o nouă reprezentație a celui mai longeviv spectacol al ultimelor două decenii, „Străin în noapte”.

„Florin Piersic este același, chiar și acum. În sensul că are o dorință de a juca pe care nu o pot califica. Nu m-ar surprinde dacă va continua să facă asta mulți ani de acum înainte, fiindcă în ciuda vârstei, emană o putere teribilă, dar și o bucurie, fără egal aproape, de a se revedea cu publicul”, a declarat Medeea Marinescu, notează cancan.ro.

Potrivit acesteia, maestrul are un obicei de la care nu se abate aproape niciodată, astfel că înainte de fiecare reprezentație el stă de vorbă cu spectatorii.

„Florin Piersic își menține momentul special al întâlnirii personale cu cei din sală înainte de a bate primul gong. Cei care-l iubesc știu că un asemenea moment e de neratat. Fiindcă îl descoperă pe un Florin Piersic așa cum mulți dintre noi nu ni l-am fi putut imagina vreodată, în ciuda faptului că credem că-l știm și că nu mai are cu ce să ne surprindă. Dar din această întâlnire, pe care nu o cronometrează nimeni, niciodată și care poate dura zeci de minute, mai ales că publicul intră în acest joc special, iese energia unui actor fără egal pentru noi, ceilalți”, a mai spus actrița Teatrului Național din Capitală.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema