Mc Ranin a fost premiat în KoreeaMc Ranin a fost premiat în Koreea. În cadrul ”60th K-Theater Awards”, Mihai Constantin Ranin (Mc Ranin), director de organizare al festivalului Babel, a fost distins cu premiul de excelență în cea mai mare festivitate dedicată teatrului din această țară, o manifestare asemănătoare cu UNITER.

Mc Ranin a fost premiat în Koreea

Exclusiv pentru ziarul Oficial Media, președintele Asociației Teatrelor din Coreea de Sud, domnul JeungWoo Son, mărturisește că a fost o mândrie să-l aleagă pe regizorul MC Ranin pentru Marele Premiu la 60th K- Theater Awards.mândri că l-am ales pe domnul Mc Ranin

”Premiile K-Theater” este un eveniment organizat de Asociația Teatrală din Coreea (Președinte JeungWoo Son) pentru oficialii teatrului care au contribuit la dezvoltarea spectacolelor de teatru coreean de-a lungul anului.

Suntem mândri că l-am ales pe domnul Mc Ranin

Comitetul Premiilor K-Teatru a decis să premieze artiștii străini care au contribuit la dezvoltarea teatrului din acest an. „Suntem foarte mândri că l-am ales pe domnul Ranin (Director de organizare al festivalului Babel) pentru Marele Premiu. Misiunea teatrului este de a rezista restricțiilor asupra libertății umane. Coreea și România împărtășesc experiența suferinței sub dictaturi. Domnul Ranin a contribuit la dezvoltarea Democrației României prin Festivalul Babel.

Comitetul K-THEATER AWARDS îl respectă foarte mult pe domnul Ranin, care a muncit din greu pentru a crește valoarea educațională a teatrului și a lupta pentru drepturile omului chiar și în circumstanțe dificile.

Trupa Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște, la Seul

Asociația Coreeană de Teatru se așteaptă ca domnul Ranin să contribuie la dezvoltarea teatrului prin colaboararea dintre România și Coreea. În cele din urmă, aș dori să-l felicit pe domnul Ranin și pe dragii mei prieteni – membrii Teatrului Tony Blandra.“

Citeste continuarea pe www.cotidianul.ro

Total
0
Shares
1 comentariu
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Macedonia de Nord a prezentat prioritățile președinției sale la OSCE. ”Este vorba de oameni” reprezintă mottoul sub care va acționa ”pentru un viitor mai bun”

Urmatoarea stire

Secretarul personal al lui Benedict îl critică dur pe papa Francisc: „I-a frânt inima”

Stiri pe aceeasi tema