Măsură drastică luată de Raluca ex-Angels, mamă eroină cu cinci copii, pentru reducerea facturii la gaze: „Se vede diferența, la bani” EXCLUSIVFacturile uriașe la energie și la gaze au îngenuncheat românii, în ultimul an. Chiar și multe dintre vedete, printre care îi amintim pe Liviu Vârciu și pe Dorian Popa, au avut de plătit sume exorbitante, de peste 1.000 de euro. Măsură drastică luată de Raluca ex-Angels. În exclusivitate pentru Playtech Știri, solista ne-a dezvăluit cum a redus la jumătate cheltuielile.

Măsură drastică luată de Raluca ex-Angels

Solista Raluca Blejușcă (36 de ani), ex-Angels, este mamă eroină cu cinci copii. Având o familie atât de numeroasă, trebuie să fie foarte atentă la bugetul familiei. Raluca ne-a dezvăluit ce măsuri a luat, după ce a primit o factură uriașă la gaze, pentru vila din Tulcea, în care locuia împreună cu soțul și cu cei cinci copii ai lor.

„Înainte, stăteam cu toată familia într-o vilă închiriată, din Tulcea. N-am investit în ceva al nostru, am stat cu chirie, credeam că ne vom muta din oraș. Acolo, ajungeau facturile și la 3.500 de lei, doar la gaz, pe două luni.

Prin urmare, ne-am restrâns, ne-am cumpărat un apartament la bloc, tot în Tulcea, în centrul orașului, cu trei camere. Sunt mai puține, dar sunt cu mult mai spațioase, avem și două băi. Se vede diferența, la bani, acum avem facturi de vreo 1.000 de lei lunar, sunt suportabile, avem și centrală pe gaz. I-am mai învățat și pe copii să mai stingă becurile în urma lor. Acum suntem bine”, ne-a spus Raluca Blejușcă, exclusiv pentru Playtech Știri.

Raluca are cinci copii. Emilian e în primul an de școală, Maria e în clasa a treia, Cassian, în clasa a șasea, Serafim este în clasa a șaptea. Iar mezina familiei, Anastasia, este la grădiniță, în grupa mijlocie.

De Paște, Raluca va petrece alături de părinți și de sora ei, care are tot cinci copii

De Sărbătorile Pascale, Raluca Angel, pe numele ei actual de scenă, va petrece alături de familie.

„Vom fi cu mama și cu sora mea. Și ea are tot cinci 5 copii. Facem petrecere frumoasă, cu bunătăți. Când se strâng toți cei zece copii, e mare veselie. Nu știu exact unde ne vom aduna, poate la părinți, la Mangalia, poate la noi, la Tulcea. În această perioadă, am multe spectacole, cânt și cu Vlad Miriță, dar și singură, am avut spectacol și la Sala Radio, cu Gheorghe Zamfir. Este o perioadă foarte bună, din punct de vedere artistic, sunt solicitată”, ne-a mai declarat Raluca Blejușcă, exclusiv pentru Playtech Știri.

Ce decizie a luat Dorian Popa, după factura de 9.000 de lei la curent

Și alte vedete s-au plâns de facturi de infarct, la utilități. De pildă, Dorian Popa a primit, în luna septembrie a anului trecut, o factură la curent de aproape 2.000 de euro, pentru vila sa din Domnești.

„Acum, revenind la index, azi-noapte mi-a venit factura la curent. 85 de milioane sau 8.500 de lei, asta că tot vorbeam de faptul că trebuie să ne pregătim de o iarnă grea. Acum știu de ce nu mi-am luat concediu – ca să plătesc factura la curent. 2.000 de euro aproape e factura la curent, este și cu ceva regularizare, normal, că nu vrem să mințim poporul. Dar, puneți-vă centurile de siguranță că vine iarna aia mare!”, spunea cântărețul, pe conturile lui sociale.

Ca măsură, Dorian Popa și-a montat panouri fotovoltaice, în care a investit 20.000 de euro.

Cât a avut de plătit Liviu Vârciu: „Cred că am albit un pic”

Iar Liviu Vârciu s-a trezit, după majorarea prețului la gaze, cu o factură de 5.500 de lei, în condițiile în care înainte îi venea de plată în jur de 2.000 de lei, pentru vila sa din Otopeni.

Te-ar putea interesa și: E oficial, se întâmplă cu facturile la gaz și curent, de la 1 aprilie: toți românii trebuie să știe

”Nu știu cum se descurcă românul. Știm cu toții cum sunt salariile. Eu am un salariu bun și, cu toate astea, când am văzut factura, cred că am albit un pic pe partea dreaptă. Ce fac oamenii normali? Cu 2.000 de lei, dacă îți vin gazele 1.500 de lei, cum te descurci?”, declara el, pentru Antena 1.

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Horoscop 27 martie 2023. Conflicte la locul de muncă pentru o zodie, iar alți nativi sunt răscoliți de cineva din trecut

Urmatoarea stire

Weekend plin de amicale » Toate rezultatele echipelor din SuperLiga: 8 goluri în FCU

Stiri pe aceeasi tema