Masacru în SUA! Nouă oameni au murit și șapte au fost răniți într-un atac armat la un mall din Texas


Masacru în SUA! Nouă oameni au murit într-un atac armat la un mall din Texas! Un bărbat înarmat a deschis focul și a ucis opt persoane. Alte alte șapte au fost rănite. 

Bărbatul înarmat a fost ucis de un ofițer de poliție după ce a început să tragă în fața mall-ului Allen Premium Outlets din Allen, Texas, a declarat șeful poliției orașului, Brian Harvey.

Medical City Healthcare, care administrează 16 spitale în zonă, a declarat într-un comunicat că centrele sale de traume tratau opt dintre victimele rănite, cu vârste cuprinse între 5 și 61 de ani.

Masacru în SUA! ”Trăgea în toate direcţiile

”Mergea, practic, pe trotuar şi … trăgea cu arma. Trăgea în toate direcţiile”, a declarat pentru postul de televiziune TV WFAA un martor ocular.

În imaginile video din presa locală se văd ofiţeri de poliţie grăbind cumpărătorii să iasă din mall, în timp ce maşini ale poliţiştilor şi salvări erau parcate în apropierea intrărilor.

Guvernatorul Texasului, Greg Abbott, care a calificat împușcăturile drept o ”tragedie de nedescris”, a declarat că statul este pregătit să pregătit să ofere orice asistenţă de care ar putea avea nevoie autorităţilor locale din Allen, o comunitate cu aproximativ 100.000 de locuitori.

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema