Marius Tucă a făcut public secretul ultimului deceniu. Ce salariu are Andreea Esca la PRO TV?Andreea Esca este cea mai cunoscută prezentatoare de știri din România, iar din această cauză mulți se întreabă ce salariu primește de la Pro TV. Momentan, nimeni nu știe exact ce bani primește aceasta de le televiziunea din Pache Protopopescu, însă Marius Tucă spune că obișnuia să câștige mult mai mult decât aceasta.

Toată lumea o cunoaște pe Andreea Esca și mulți s-au întrebat, de-a lungul timpului, ce salariu câștigă aceasta de la Pro TV. Totuși, cunoscuta prezentatoare de știri nu a spus nici până acum ce sume primește de la televiziunea din Pache Protopopescu.

Totuși, Marius Tucă a vorbit, în cadrul podcastului lui Mihai Morar, despre faptul că în perioada când lucra în televiziune avea un salariu mult mai mare decât Andreea Esca.

„Da, am avut. Nu am făcut pentru că îmi era bine. Câștigam atât de mult încât salariul Andreei Esca era o glumă față de cât câștigam eu atunci ca șef de ziar și om de televiziune.

Era vorba de bani foarte mulți. Știi că e vorba aia că dacă ai da timpul înapoi, ai schimba ceva? Da, aș schimba, aș face acea televiziune. Sunt multe lucruri pe care le-aș schimba. Aș lua și un radio de atunci să-l fac. Sunt multe lucruri pe care le-aș schimba. Aș face un ziar care să fie al meu. Și azi aș face. Cu toate riscurile. Nu s-a terminat presa scrisă”, spune Marius Tucă.

Salariul celebrei Andreea Esca, infim pe lângă salariul lui Marius Tucă

Într-un interviu mai vechi, Marius Tucă spunea că în perioada în care lucra ca om de televiziune și șef de ziar ajunsese să câștige 10.000 de dolari lunar.

„Eram perfecționist, nu eram mulțumit deloc. Am făcut (n.r. – televiziune) de la 30 la 40 ani, eram pe altă planetă. Dormeam câteva ore pe noapte. La 10-11 eram la ședința de sumar. (n.r. – la Jurnalul Național, unde a fost director editorial). E un consum incredibil”, spunea Marius Tucă pentru ego.ro.

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

«Faptul că arăţi într-un fel nu te scuteşte de necazuri»

Urmatoarea stire

Zi înălțătoare: a avut loc procesiunea de târnosire a Bisericii ”Sf. Petru și Pavel” și „Sf. Grigorie Palama”. Primarul Dumitru Boroș a primit Crucea Episcopală „Grigorie Leu”

Stiri pe aceeasi tema